En annan värld.

01:20 å här ligger jag helt klar vaken. Precis kört ett varv me nässprayen i näsan. De hjälpe nog faktiskt. Jag brukar typ aldrig använda det då jag tycker det är obehaligt ;) Men nu har jag vart så förbannat jäkla snorig så fick rota fram de i medecin skåpet.
 
Så ja hela veckan har gått i snorets täcken. De börja ju med Noel redan förra helgen, men sen vips så va de bara borta på han, lite sådär små snorig bara som ungar brukar vara vid denna årtid men ingen fara med han:) Ist kassta han över alla baciller på sin stackars mor som aldrig brukar ta emot hans baciller.. suck..
I tisdags fick han åka till sin mormor, han brukar ju göra de på tisdagarna, innan var de ju bara för matten, den har ja dock hoppat av för nån vecka sen då den inte fick plats i min hjärna just nu, får ge den ett försök till våren igen kanske;)
Men a Noel brukar hamna där på tisdagar ändå för han tycker de e kul å jag får lita avlastning. Åkte hem till älskingen och la mej på soffan under en filt å kolla serier bara, efter en stund kom även han hem och lagade mat till oss.
Vakna när J skulle åka till jobbet på onsdag morgon och kunde då inte somna om på flera timmar, men till slut gjorde jag väl de å vakna inte förrän runt 2-3 tiden.. oj då..
Hämta då upp Noel och åkte sen hem och fortsatte snora här  :p Noel hade blivit dålig i magen och va jätte lös och tyckte de va jätte äckligt att på pottan hela tiden. stackarn. Men han va så duktig och sprang till pottan själv hela tiden å ropa att han måste baja :) 
 
Idag verkar hans mage lugnat ner sej.. när jag tänker efter nu så har han inte ens bajsat alls idag..mhm ..
Jag själv vakna helt död. Kunde inte somna  natt å somna nog närmare halv 6 i morse och vakna när Noel väckte mej vid 9 , Fixa välling till han å sen kröp vi ner i soffan å kolla på film. Å de e typ där vi har tillbringat dagen.  Så glad att Noel kan va ganska så lugn och jag ber han. Låtit mej ligga där i soffan typ hela dagen och servat mej med snyt papper åså hehe.
Målat fina täckningar till mej oxå, kollat film och lekt me sina bilar. Min fina kille :)

Belöning blev att vi gick ner till affären och köpte glass :)
Verkar inte kunna sova nu heller å blir nog att sätta på en film eller nåt strax igen. Såg en beck film för en stund sen. Kanske får bli en till :)
Imorgon är de helg, en Noel helg :) Får se vad vi hittar på. Alla tre har iaf bestämt att de ska bli fredags tacos i vanlig ordning. Innan åt jag nästan aldrig det, eller iaf aldrig så på fredagar som folk gör. Men nu har vi verkligen gjort de varje fredag ett bra tag nu haha.. men va tusan.. förbannat gott är det iaf så de gör ju inget ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Sara säger:

Stackare! Hoppas att du kryar på dig snabbt!
Det är nått som går nu. Det är samma visa här hemma. Vi är förkylda och har även haft den släng magsjuka på det hela. Underbara höst. haha :) Kram på dig!

Svar: Aa bättre nu iaf.. snuvig än men känner mej iaf frisk :) a fy ja läste de.. magsjuka måste ju va de värsta, bara går å väntar på att höst säsongens majsjuka ska dra igång på dagis.. usch!!
Hoppas ni mår bättre hos er oxå :) Kram fina du!!
Frida

2013-10-18 | 08:22:11
Bloggadress: http://glamina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback