Riktigt härligt!

Idag kan man verkligen säga att våren här är.. riktigt skönt har de vart ute och den mesta blåsten har hållt sej undan för en gångs skull :) Va riktigt svettigt i solen ett tag :p
 
Jag och Noel tog oss iaf en tur själva till knalleland under förmiddagen. Noel fick en 50 lapp att handla själv för ;) Han gick in på beginners och valde en liten leksaks bil för 20 kr. Han älskar deras små bilar dom har där inne, och 20 kr e ju bra pris ;) Gick till kassan och betala själv och blev glad att få pengar tillbaka ;) Me sin 10 gick han till donken och unna sej en cheesburgare och sen va han nöjd. Då stog födelsedags present till bästis på listan, Noel valde helt själv, och e nog lite avis å hade gärna behållt de han valde själv haha. Hoppas Liam uppskattar de oxå :)
Tog oss en tur in på HM för jag skulle kolla bikinis, hade ett present kort där inne. Sluta me att allt lades på kläder till Noel ist haha.  Blev världens kollaste pyjamas, två t-shirts och 3 nya kallingar. Går ju åt mer kallingar nu när de används varje dag;) 
 
För ja blöjträingen har tagit ett rejält steg framåt och gått kanon. Nu mer är Noel helt blöjfri här hemma och säger till när han vill gå på pottan å ibland får man påmina lite när de e full lek :) Men har funkat kanon även när vi har varit iväg :) Köpte en sån där toasits som man kan sätta på toan så en liten rumpa kan sitta på den, billig peng nere på eko, perfekt att ha liggandes i bilen när vi ska iväg hem till folk som inte har potta, ser så jobbigt ut för honom när ja fått sitta och hålla honom på toan annars, e nog lite rädd att han ska ramla i för han håller hårt i mej :p
Men han har verkligen vart super duktigt å han e lika stolt själv som jag är :) Har även bett dom att börja lite smått på dagis nu oxå, blir ju lättare ju varmare de blir ute när det är mindre kläder på ute. Men eftersom han fixar de så bra här hemma nu så kan dom börja även där tycker jag :)
Natt blöjan e nästan torr när han går upp, och väcker mej på morgonen och pinkar hur mkt som helst haha :) Duktiga killen!!
 
Slutet av dagen har vi tillbringat hemma hos Sandra och Rebecca som hade flyttat till ny lägenhet nu :) Först va vi ute och lekte i solen på lekplatsen. Fanns två små pojkar där som hade plast motorcyklar som Noel blev helt tokig i, och tillslut fick han låna och åkte omkring en bra stund där och va super lycklig ;)
Sen gick vi in och käka potatismos och köttbullar och sen blev de soffhäng och tjöt me cars filmen till Noels förtjusning ;)
 
Nu sover barnet och jag tänkte breda ut mej i soffan och slänga på nån serie eller nåt å glo på ett tag :)
 
 
Min stora fina kille :) säger till även när han fått på sej natt blöjan att han vill gå på pottan :)
 
 
Stor kille är och shoppar ;)
 
 
 
 

Coolaste pyjamasen från HM ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback