Vill inte !

Idag när vi vakna kände jag av en jobbig känsla i halsen och något täppt i näsan.. neej något sådant har jag inte tid med å vill inte ha de heller!!
Men sen har de försvunnit helt under dagen.. hoppas de förblir så :)
 
Idag åkte jag på möte på mp direkt efter jag lämnat Noel på dagis.. de gick hyfsat snabbt så passade på att ta mej en solning när jag ändå var i stan å de e billgare innan kl 12 .:) Gick sen å små kolla lite i affärer, alltid gott å kunna kolla själv lite i lugn å ro, ännu roligare hade det var ifall man hade massa pengar att shoppa för oxå ;)
Provade ett par jeans inne på ginas rea, ett par såna där boy friend fit som jag vill ha, sketa snygga!! Men de fanns bara kvar i st 38 såklart =/ Hon som jobba där sa att ja behöver ett par 36 för 38 satt för stort på mej å hela rumpan försvann som i e påse haha. Typiskt!  Men fick bli 3 snygga trosor iaf :)
 
Sen åkte jag förbi city och handla lite fort och sen hem för att laga spenatsoppa me ägg. Mm så gott å va ett tag sen de gjordes här hemma nu :) Efter maten va de bara å traska ner till dagis för å hämta hem min vilding :)
Typ nästan 20 min att få med honom hem idag, han skulle då inte hem utan han skule vara kvar å leka!!
Super kul å skönt att han trivs så bra , men de skulle va trevligt om man slapp tjöta ihjäl sej å att han nångång ville följa me sin mamma hem iaf :P
 
Alltid kul att lyssna på hans påhitt å så där hehe.. matglad de är han verkligen iaf. Idag hade dom haft nån utländskmat rätt, något kött me ris och kall vitlöksås å Noel hade älskat de, 3 portioner hade han tryckt i sej och sen tyckte fröken att de räckte för den lilla magen haha!! Tänk om han kunde äta så mkt här hemma med ?? Men a han äter la upp sej där eller nåt haha !
På torsdagar är dom i en stor lekghall som dom har, typ lite gympasal :P Och där hade dom gjort hinderbana och haft lite övningar idag, super kul tyckte Noel och jag fick se lite kort på kameran när jag kom :)
 
Fick iaf med mej ungen hem och då blev de sofflänge en stund me lite mellis av banan och kokos på..mmm!!
Sen tog vi oss en tur bort till maxi för å kolla ifall dom hade fått in något av alla nya glass sorter som har kommit , men ice, som e lika sega som city alltså.. eller a som hela borås !! :p
Så fick bli nogger glass ist som Noel valde.  Sen hem för å laga lite middag, fick bli korv me ungsrostade grönsaker och vitlöks sås ikväll.
 
Nu sover barnet sen ett tag tillbaka, han va super trött ikväll och somnade i tid strax innan 8 idag :)

Så nu tänkte jag kolla lite bloggar å sen slå över till teven och kolla om de finns något att kolla på innan de blir sängen för mej oxå :)
 
 
 
 
Super kul grej är att få stoppa pengar i sin sparbössa :) Så alla som kommer hit nu måste ha mynt me sej hälsar Noel ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback