vart är du??

Nu är jag faktiskt liiite besviken på dej Mr Vår !! Eller ganska så mkt faktiskt.. varför skicka hit mer kyla å snö, ja även om det inte var mkt så var de ändå snö å kallt som fan!!!
Jag vill ha soool, tunnare jackor och converse på fötterna.. när ska jag kunna ha de utan å frysa ihjäl ??
 
Jag va inne och kolla bloggen mars 2012.. å de va lite skillnad mot nu, Noel satt i bara en fleeace tröja eller vårjacka på många bilder.. dock hade det kommit snö den 8 mars, men den försvann lika fort igen å våren var tillbaka på några dagar mhm... Sjukaste va ju ändå att läsa om 27 mars, då hade vi 19 grader i skuggan!?!?
E nog fortfarande chockad över detta haha!
För känns ju knappast som vi kommer få dom graderna i år denna månad? Undra om vi ens kommer upp i 10 plus grader.. de känns lååångt borta iaf !! Man får väl va glad så länge de är lite soliga dagar iaf!! Mhm!!
 
I förmiddags så blev de ingen nytta gjord här hemma.. fast de blev nytta gjord på annat håll ist.
Catrine skrev å sa att hon va på gymmet, men ja tacka nej å sa att jag ska på bodypump sen idag. men sen blev ja sjukt rastlöst hade gör tråkgit å kunde inte sluta tänka på gymmet så jag tog min röv å åkte dit iaf haha! Blev dock inte mer än 40 min på crosstrainern.. men de e ju bättre än inget :)
 
Sen tog jag en tur i knalleland lite fort och kollade.. gick ner till eko för att köpa lite mer galjar så de vi saknade det här hemma å dom hade kvar sitt erbjudande fortfarande på de.
Sen blev de mest hem och vända en timma bara för att sen åka pch plocka upp Noel på dagis :)
Va en ganska så nyvaken kille som satt i frökens knä och lyssna på saga hihi..  Allt hade gått bra även idag och precis som förra gången så äter han kanon bra på dagis ! :D Va så kul när en av fröknarna förklara de när jag fråga ifall han hade ätit bra idag oxå..
Jaa de har han.. När vi hade delat ut mat till alla och jag precis tagit till mej själv och skulle sätta mej och äta, då hade Noel hunnit käka upp all sin mat och bad om en portion till haha!!
Så ja ett litet matvrak på dagis.. e ju kul att han äter nånstans iaf ;)
 
Vi åkte iaf direkt till farmor efter dagis där de blev middag :) Hennes goooda kycklingsoppa och mini plättar.. mums!! Noel va nog fortfarande lite mätt så han peta bara ut sina morötter ur soppan å sen va han nöjd å ville ha plättar ist vilket han åt några stycken iaf :)
Blev så trött efter maten så jag låg å halv sov i farmors säng en timma typ haha, å sen va de dax att åka till gymmet igen för ett pass bodypump !
 
Nu tänkte jag faktiskt strax bege mej till sängen för e ganska så trött !
 
 
Noel för extakt ett år sedan den 13 mars 2012 :D Som sagt, lite skillnad på vädret!!!
 
 
Å en Noel idag me mkt tjockare å jobbigare kläder ! :p Å ändå för lite kläder för att kunna vara ute och leka som på bilden ovanför ! =/
 
 
 
Leka lite i duschen va skoj idag... tills de va dax för å duscha då, gallskrik och panik .. suck!!
 
 
 
 
All in på träning idag !
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback