Väntar...

Vi tar oss precis nu en pause i soffan efter att ha vart igång sen vi gick upp typ :)
Idag klev vi upp strax efter halv 8, back till rutinerna efter en helg med mkt vila ! Upp å käka frulle ihop, mysigt när man kan göra de i lugnt och ro tycker jag utan stress som de lätt blir när de e jobb å dagis inblandat i detta hem ;) 
 
Sen tog vi tag i disken och sen massa plock och sen ett varv me damsugaren :) Duktig morgon me andra ord!
Å klockan e bara 20 över 10 än så länge .. jisses !
 
Vi väntar just nu på Marie som ska komma hit på lite fika och tjöt :) Så ska väg gå å börja fixa me de snart, får bli lite te, knäckis å frukt, så skjuter lite på lunchen idag så får de bli mellis för Noel :)
 
Idag visa jag för Noel att jag hade satt upp teckningen som jag och han gjorde förra veckan.. en me massa prickar som vi gjorde å varje gång man gjort något på pottan så får man klistra ett klister märke på en prick :D
De funka direkt nu på morgonen, han tog av sej blöjan å de dröjde inte länge innan han satte sej å baja och va super glad att han fick klistra en liten pirat på teckningen ;) Sen va de någon som försökte tvångs kissa bara för att få klistra lite till haha.. men ne de gick inte ;)
Nu har han fått vara utan blöja sen dess å än så länge har de varken hänt nån olycka eller något på pottan..=) Får se vart de hamnar när de dax..hamnar de på golvet så gör de, hur ska man annars lära sej om man inte får gå utan blöja å göra små olyckor ? ;) hehe
 
Enkelt att fixa om man vill börja lite försiktigt me pott träning :) Vi tänkte gå mer all in för de i sommar när man kan springa ute åså utan blöja oxå :) Men man kan ju lika väl börja å testa lite nu oxå när han faktiskt har ett intresse för de själv :)
 
 
Äntligen lite människa efter en död helg ! :P 
 
 
 
Här kan man ju oxå sitta å små sura lite ;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback