Upptagna.

Vi lever men vi har hållt igång både igår och idag så har inte orkat dra igång datorn för att blogga faktiskt :p
 
Igår tog jag en sväng till knalleland själv i lugn och ro medan yrvädret var på dagis för att uträtta lite ärenden och kolla runt lite och lyckades faktiskt göra några fynd :) 
Jag är en sån som inte bryr mej speciellt mkt om bokrean utan brukar titta in nån gång sen när priserna börjar gå ner lite mer haha.. å nu har dom sänkt till halva rea priset och de va precis lika mkt böcker kvar som när dom börja typ :p Blev iaf två böcker till mej som verkade spännande och en bok till Noel om en flicka som ska lära sej gå på pottan, passande tyckte jag ;)
Sen in på hm för att kolla efter ett schampo men kom ist ut me ett par byxor som va på rea.. mörk grå snygga me en dragkedja i rumpan ist :)
På vägen ut blev jag stannad av dom som säljer telefoner och e så trött på dom och tycker alltd dom bara vill trycka på en massa skit.. men denna gången fick jag nog en jäkla bra deal. Hade visst ett förbannat dåligt abonemang just nu och har själv tyckt att de vart rätt dåligt och dyrt de senaste.  Så bytte nu till ett annat och får då en ny telefon och fick även en surfplatta på de och mina kostnader höjdes ingenting emot va mina fakturor har legat på nu och då får jag ringa, sms, mms och surfa precis hur mkt jag vill nu :) Har ju velat ha en surfplatta både för jag tycker det är kul men även för Noel älskar ju det och tycker det är super skoj :)
Köpte även upp mitt present kort på gina å de blev lite nya underkläder + två armband :)
Så nöjd mamma åkte sen och hämta sonen på dagis som, som vanligt blev sket sur för han va tvungen att gå hem ;)
 
Dock blev han förbannat lycklig när han kom hem och fick leka me surfplattan haha :D Satt och spela en bra stund innan vi åkte och handla lite mat + att vi tog en sväng förbi lindex för Noel skulle få köpa nya kallingar till Noel som va lagom, dom han har här hemma är alla i st 98 och alldeles förstora utan blöja :)
 
Idag har de vart en riktig lek dag.. först hade vi Catrin och Oliwer på besök och pojkarna bröta runt här me alla bilar å vi mammor fick tjöta.. sen blev de lite fika och sen skulle dom åka vidare :)
Då åkte vi upp till Marie och Filippa och fortsatte leken där i några timmar. Kan säga att de va en riiiktigt trött kille jag fick med mej hem... fick sjunga höögt i bilen för att han inte skulle soma där.. nu har han sten slocknad här i soffan , lite väl tidigt, men gick inte att hålla han vaken mer..
Så jag ligger här halv död oxå och halv glor på tv...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback