Tapeterna är färdiga.. men nu är vi instängda ist !!

Äntligen kunde vi koppla in vårat internet igen hihi, dom drog ju ur alla sladdar i hallen igår för att påbörja tapetseringen, och de blev dom klara med idag em, så har ju vart utan nu ett tag, beroende som man är haha.. tur man har sin telefon iaf;)
 
Noel e glad att få vara på dagis igen iaf.. dom 3 bästa dagarna i veckan tycker han ;) Idag var de stora krokodil tårar när han va tvungen att gå hem. Och han har skaffat sej en bästis på dagis redan, en annan liten kille som nog e runt samma ålder. Dom leker hela tiden och idag hade den andra killen väntat otåligt på att Noel skulle vakna ifrån vilan :P Så söta ihop hihi... Den otroliga apitet fortsätter även den på dagis.. igår var de fiskbullar å han hade ätit 3 portioner och idag var de korvstroganoff som oxå e popis hos Noel, å han hade smällt i sen två stora portioner väldigt snabbt å där va fröknarna sen tvugna å stoppa honom för annars va dom rädda att de skulle komma upp igen :p  Börjar tveka på min matlagning här hemma å undrar om min mat är äcklig kankse ? hahaha.. för inte äts de så mkt här hemma ;)
 

Tapeterna blev iaf kanon och är jätte nöjd ! :) SKönt att äntligen fått de gjort. Hoppas dom som grejar me utanför huset e lika snabba, vilket inte verkar så troligt dock.. men dom har banne mej låst in oss!! Skulle öppna balkongen innan och skaka av hallmattan.. då går de fan inte å öppa, då har dom sätt på spärrar så man inte kommer ut !!! haha
Å alla bakong räken e borta..mhm.. undra hur lång tid detta ska ta?! Inte för jag direkt är ute å springer på balkongen i denna kylan, men ändå haha, nu när man vet att man inte kommer ut så känner jag mej plötsligt instängd :p
Får väl va glad att de inte va sommar iaf då man använder balkongen lite mer :P
Men hade vart skönt att kunna öppa upp lite nu å vädra då de luktar ganska så starkt efter tapetseringen fortfarande.
 
Noel springer just nu omkring och leker me typ 100 olika saker samtidigt..eller iaf känns de som han dragit fram de iaf. Men precis nu kör han runt på sin brio giraff och tåg i sina snören här fram och tillbaka ;)
Själv ligger jag på soffan å kollar på och halv glor lite här på datorn.. e fortfarande seg i kroppen och känner mej inte alls bättre, snarare sämre..suck.. !!  Så jäkla tränings sugen nu när man inte kan träna oxå.. riktigt surt nu när man hade kommit igång så bra!!! Men hoppas verkligen att vara på benen för tränings tills nästa vecka.
 
 
Ja å Noel gjorde lite påskpyssel me en toa rulle ! :p
 
 
Blev lite lek i duschen idag.. sa tack till slangen varje gång han fyllt på sin kopp haha !
 
 
Två nya t-shirts har han fått oxå.. han blev lite besviken att de inte va några bilar på, men han gick ändå med på att prova dom å sen lägga som i sin byrå  ;)Ibland måste ju mamma få välja oxå ;)  Gillar dom 50 kr t-shirta ifrån hm.. rolika tryck på och till en billig peng. Perfekt slit å släng plagg på dagis å till sommaren :) Men dom tar dock slut väldigt fort.. har ju börjat köpa 98 på de mesta, men dessa fick bli i 92 och dom passar perfekt.. han e ju inte så jätte stor, så 98 e fortfarnade förstort för honom :) Å den vita e till och med ifrån baby avdelningen ist för barn å den funka perfekt iaf :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback