Spinning ben

Ligger här i soffan å gäspar, men är som vanligt för pigg för att kunna somna .. Noel snarkar här jämte...Vi har blivit rikitga latisar å har bosatt oss i våran soffa typ haha! Hoppas verkligen på en tapetering i sovrummet snart så man kan få ordning där inne, för just nu trivs ja typ inte alls där inne.
 
Benen känns som dom cyklar fortfarande.. idag var de riktigt jobbigt på spinningen haha, svetten rann precis som att någon stod me en slang å duscha mej. . men riktigt skönt å nöjd med mej själv efteråt :p Så high five för mej å syrran!
Sen tog jag en snabbis förbi vågen bara för att.. 1 kg upp sen förra veckan.. what the fuck ! Hoppas de kan va nån muskel som har svält lite eller nåt haha ;) Men nje de tror ja icke efter den helgen som jag hade ;) Men de e bara å köra på!
Man blir ju taggad av personalen på gymmet iaf när dom var och varannan minut i passen påminer en om att sommaren snart är här haha !!
 
Ni är ju faktiskt en liten hög som har hittat tillbaka in hit ser jag .. men ni e förbannat tysta :p
 
På tal om något helt annat så har faktiskt herr anti potta börjat finna ett litet intresse för den där pottan :p
Förra veckan så baja han ju på toan för första gången helt själv. Va ju både en stolt mamma å pappa å son då ;D
Sen så har de inte vart mer med de lixom... Sen nu ikväll när han sa till att han ville byta blöja, för a de har han iaf börjat säga till om själv nu, han pekar på blöjan å säger byta :p .. så ville han inte ta på nån ny på direkten utan tänkte nog lufta sej själv lite haha.. så fråga ja om han ville kissa på toan, fick svart nää.. tog då fram pottan å fråga om han ville sitta lite på den då.. å trott eller ej de gick han banne mej med på haha, han vill aldrig sitta på den annars utan brukar oftast bli riktigt arg på mej när jag tar fram den! Men nu satt han där en stund, dock kom de varken kiss eller baj, men det finns ju ett intresse nu iaf :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback