Mååndag !

Ny vecka här nu då, å lite nya rutiner ska börja ! :)
 
Idag var ju första dagen på nya dagiset :D Dock bara ett litet kort besök för att få kolla in lägget och få lite info och papper. Men av de vi fick se idag så verkar de toppen. Fina lokaler och bre personal uppfattade vi de dom :)
Noel va inte sen med att kolla in hyllan med bilar och satte sej och lekte direkt. Sen va han lite blyg  å skulle gärna hålla mej i bener när vi gick runt, men i varje nytt rum så släppte han för att gå in och kolla va dom andra barnen gjorde :)
 
Imon blir de att vara där en timma för att sen utöka lite efter hur Noel tycker att det funkar. Hoppas på att kunna hålla inskolningen på en vecka då förra inskolningen gick på ca 2 dagar:) Men vi får väl se. . tror inte det ska vara några problem iaf :)
 
Sen åkte Noel för att umgås me sin mormor och moster en sväng medan jag gick på ett möte, en liten arbetsinterjeuv va de, får la se om de leder nån vart :) hoppas kan man ju alltid...
Sen åkte vi hem och lagade mat, idag blev de fisk och rotfrukter i ugnen :) Sen va vi så trötta båda två så vi gick å la oss på soffan å kolla film, å efter en stund hade vi somnat båda två haha !

Så a de blir en lite senare kväll här idag, men snart blir de sova för en lille.. han sitter just nu och grejar me sin speldosa som består av två figurer me grodor som har magneter på sej så dom kan dansa på den :)
 
 
Å en dagens mamma.. go kofta som ja tror att dom fortfarande rear ut på gina :)
 
 
Innan är vi laga mat innan..aa noel ska ju alltid hjälpa till såklart hihi.. så försvann helt plötsligt en potatis å ja undra vart tusan den tog vägen.. fråga noel efter en stud å han visa glatt vart han hade gjort av den haha, den hade fått ett eget hus :p
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback