Final kväll :P

Sitter just nu i soffan å väntar på att sista maskinerna tvätt ska gå ner och hängas. boring!! Eller ska ja va ärlig så tycker jag inte det är speciellt tråkigt att tvåtta haha, de som är tråkigt är att behöva springa fram å tillbaka till tvättstugan.. så hade ja haft en maskin i lägenheten så hade det inte vart några problem ;p
 
Idag på fm så åkte vi iväg på lite loppis i sandared jag och Noel. Jag fynda lite kläder till Noel, lite t-shirt å linnen till sommaren blev det och Noel fynda ett gäng bilar.. mer än så blev de inte.. Va ju så sjukt mkt folk så man stod mest å trampa på varandra där inne så de blev bara jobbigt tillslut. Noel sköte sej iaf gör bra ända tills vi nästan skulle gå hem.. då blev de gallskrik bara för han fick en kaka men inget glas saft haha.. sa att han fick välja innan vi skulle gå å då valde han kakan, men sen när vi gick ner för trappan så ångra han sej tydligen stort å de hörde nog hela lokalen :)
Men a kanske snåljåp mej a betalar inte 20 kr för en torr liten kaka å ett litet glas saft till e tvååring!  Då kan ja lika gärna gå å köpa en hel flaska saft för 20 kr i affären, tycker de va ett överpris på på lte jävla saft till kidsen ;)
Men ungen blev nöjd när han fick låsa upp bilen och åt sen sin kaka nöjd och lugn i bilen :p
 
Väl hemma blev de att sätta igång me tvätt å sen äta lunch. Sen har Noel kollat på Gustaf 2 filmen å han tycker den e lika kul som ettan å skrattar högt flera gånger :p Själv låg jag å läste så länge, har fastnat i en bok nu, kommer inte ihåg senast ja läste en bok så de va väl på tiden.. ja gillar ju å läsa, men de måste va någoit som jag fastnar i.. någon som har något boktips?? :D
 
Noel åkte iväg me sin morfar för ett tag sen för att få köpa sitt egna lördags godis.. Han fick nämligen en 20 lapp i veckan av honom som han va så stolt över och har sparat den i sin egna jackficka å idag äntligen skulle han få åka å handla godis för den. Han höll i den själv å vek ihop och öppna den flera gånger haha. Oj så stolt han va :)
 
Så idag laddar vi för mello final :) Ja å Noel har ju vart nere hos familjen varje lördag som Noel har vart hemma, dom andra lördagarna har jag tyvärr missat de, eller a ja har väl helt enkelt inte kollat för jag har haft annat för mej :)
Men va ju kul att Noel va hemma nu när de va final å allt :) SÅ de blir go middag nere hos familjen sen.
Så ska väl få klart tvätten å sen åker ja väl ner dit oxå :)
 
 
Den stolta killen å hans egna peng :P
 
 
Bästa fyndet enl Noel som han fick av Barbro som vi sprang in i på loppisen :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback