Fin besök!

Idag hade vi som sagt finbesök av gudmor Marie här :) Alldeles för länge sen vi sågs nu, men som vanligt när man ses känns de som igår iaf  :) 
Marie hade me sej paket till både Noel och mej..suprise lixom! :D Underbara vän!
Noel fick två små bilar + en jätte stor lastbil me sandleksaker i, så glad han blev !!! Å jag fick en super fin te kopp ifrån indiska.. så nu måste ja ju genast försöka samla på mej några fler såna fina så jag kan slänga alla fula som finns här hemma haha!!
 
Sen fika vi lite på go frukt och te och knäckis mackor!! :) Och självklart massa tjöt,  hade ju massa och ta igen nu:) Noel busa jätte mkt med Marie, så kul att se att han tyr sej till henne även fast de va länge sen dom sågs nu.. ville leka med henne hela tiden :)
 
 
Idag har Noel vart super duktig när de gäller pottan. Tog ju av sej blöjan direkt på morgonen och la en baj i pottan, och sen ville han inte ha nån ny blöja, så han gick utan från typ halv 8 till runt 3 tiden :)
Hände en olycka på golvet innan Marie kom hit, inte alltid så lätt att hinna till pottan när man är mitt uppe i en lek haha.. men han är duktig och kommer och säger till och vill gärna hjälpa till och torka upp haha.
Sen efter vi hade fikat så fråga vi om han ville kissa lite på pottan så han gick in och satte sej, och kissade faktiskt och glad att få klista ännu ett märke på teckningen idag ! :D
Sen blev de blöja på när han ville gå och lägga sej och vila :)  Men tycker han har vart super duktig idag iaf!
 
Nu har jag precis kollat på csi på tv och ligger nu och halv glor på Hissen med Fillip och fredrik :)
Men ska nog gå in och lägga mej och försöka sova snart. . eller hinner nog läsa lite innan oxå, började på en ny bok igår, en som jag fick av min syster i julklapp som jag helt hade glömt av, den verkar än så länge lite små rolig :)
 
Imon är de dax för dagis igen för Noel och de ser han framemot :D  Och imon em så kommer de och tapetserar i sovrum och hall här.. så skönt att de blev av tidigare än sagt!!! :D
 
 
Man blir trött av att hålla igång hela tiden :)
 
 
Gjorde supergod wook idag me grönsaker och wook.  Vi gör alltid egen wook här, e inte alls speciellt förtjust i dom frysta som man köper på påse, mkt godare när man hackar egna färska grönsaker tycker jag :) Och då får man ju själv välja precis vad man vill ha, idag blev de morot, brocoli, blomkål, vitkål och bambuskott :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback