Söndag.

Då har ännu en helg passerat.. tyvärr uppskattar man ju inte helgen lika mycket när man inte jobbar.. enda skillnaden är ju egentligen att alla andra som har jobb är lediga så man hinner umgås mer med dom.
Fruktansvärt tråkigt att gå hemma nu.. har aldrig vart utan jobb så här länge.. sjukt segt !!
 
Igår blev de iaf en stund på gymmet med syster, greja runt där i ca 1 timma. Gick in och kollade på gina en sväng oxå, så mycket fräscha vår nyheter som har kommit in nu..tycker dom har haft riktigt tråkiga å fula kläder de senaste, men nu verkar de ändra på sej lite igen :D En tröja fick faktiskt följa med hem som jag redan kärat ner mej lite i , saken blev ju inte sämre av att den kostat 249 å nu bara 99 kr ist ;D

Sprang sen bort till eko oxå när vi ändå vart i knalle för att kolla efter badkritor då jag va ganska så säker på att jag hade sett det är , och ajjemen.
Har ju en liten herre som verkligen inte tycker om att duscha så försöker me alla knep här nu :)
 
På kvällen blev de mello mys me familjen me god mat och massa gotte ;) Ibland undrar man ju dock hur det svenska folket röstar, men ja lämnar det åt dom och försöker och inte klaga för mycket då jag själv inte röstar å har väl inte så mkt att säga till om då ;)
 

Idag blev det faktiskt en sväng till gymmet igen, skulle haft en vilo dag idag, men när syrran fråga så tänkte what the hell, why not :) Så blev två pass idag , cykel 45 å sen cx 30 min :)
När vi kom hem blev de dusch å sen fick Noel prova sina nya kritor.. väldigt avvaktande till en början då han verkligen hatar att gå in i duschen.. men vi tar det långsamt, så han fick stå naken i duschen utan vatten och efter en stund vart de jätte kul att få måla i duschen, nästa gång provar vi med lite vatten å ser hur det går :)
Tänk att det kan vara sån skillnad på att få leka med vatten i köket och till att leka i duschen. I köket är det super skoj och där han kan stå och blöta ner sej hur mkt som helst å kan stå där hur länge som helst tills hans mor tycker att det räcker då hela köket har blivit en pool ist !; ) Men duschen är big no no :S
 
Noel somna tidigt idag, redan vid halv 7, vet inte när det hände senast ?! men han verkade väldigt trött då han gick och la sej själv och somna så ja då fick han väl det då :)
Jag ställde mej och laga sen middag ist och idag blev de att testa en ny kyckling grej, blev riktigt gott och Noel kommer säkert tycka om det imon oxå :) Tänkte lägga upp receptet här sen då det är snabbt och enkelt att göra å blev riktigt gott :)
 
Idag åkte snygging shortsen på när man träna haha :P
 
 
 
Våran dusch e riktigt snygg nu ;D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback