Onsdag.

Mitt i veckan va vi nu då. Ja vad har vi hittat på idag då ? :P
Sovit ganska länge som vanligt hehe, våran nya tid verkar att vakna runt 10 tiden både för mej å noel :p
Upp å käka lite för att sen åka å hämta två brallor till mej som ja köpt av en tjej på borås loppis, hon hade massa helt nya byxor till billigt pris :) Så fick ett par mintgröna jeggings för 50 kr och ett par vanliga militär gröna leggings för 40 kr. Otroligt trevlig va hon oxå, alltid kul att göra affärer med folk som är trevliga :)
 
Sen tog vi en tur till knalleland och tog en titt inne på Hm,, massa fint har dom fått in till våren både till stor å liten!!
FInns en jacka där som jag sucktat efter ett tag nu..får la se om den blir min lite senare eller inte.
Noel den busen hitta en vatten flaska me cars som man slicka på och gav den sen till mej och sa tack tack.. jaha e de så man ska göra för att få saker? Kunde ju inte me å ställa tillbaka den när han dreglat på den haha..
Snygg byxa å tröja har han fått ifrån hm oxå, som kommer bli uber snyggt på han till våren ;D Färg vill vi ha !
Till mej blev de bara en slingförpackning till håret.
Tog en sväng inne på lagerhouse oxå för att köpa nya matlådor, alla våra e typ försvunna ?!
Gillar deras små rosa lådor me text på å sen att locket sitter fast i matlådan :) Så två såna fick de bli.
 
Hem och vila en stund för Noel.. sen kom de förbi en tjej me en sterio som vi hade köpt av henne.. aa finns de folk me såna omoderna grejer kvar tänker väl folk !? ;) haha.. men a vi ville ha en för noel har endel cd skivor faktiskt ;p Liten å smidig va den iaf så den fick plats fint i en av hans vita hyllor :)
 
När Noel vaknat åså så åkte vi ner till mor och hälsade på och hon hjälpte mej att lägga i mina slingor.. blir lite förändring varje gång även fast ja alltid vill att de ska hända massa på en gång, men a man får väl ha tålamod..vilket jag har väldigt lite av ;)
 
 
Kom hem i lagom tid för att hinna natta Noel och prick klockan åtta satt ja placerad framför teven för Sveriges mästerkockar, de e typ de enda programet jag kollar på tv så va väl tur att jag fick hem min tv igår :D
När de va slut blev ja så jäkla sugen på att göra något så ja satte minsan igång och gjorde massa tacopiroger haha.. enkelt å snabbt recept jag har hittat på ett blad som vi har här hemma från billiga veckan :P Recpet kan jag lägga ut här imon för nu orkar jag inte :p
 

En mami idag och en liten toker som syns i bakgrunden som sitter å målar lite :)
 
 
Kommer va en riktig liten tuffing till våren :D
 
 
Sååå jäkla tråkigt å dra slingor, å de tyckte Noel oxå som bara stod å vänta på att vi skulle bli klara me de tråkiga så vi kunde leka me han ist ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback