Noel å mamma dag :)

Idag har jag och Noel haft en sån där ritkigt mysar dag för oss själva.  Eller a de har la vi typ nästan varje dag nu när han inte vart på dagis..men idag gjorde vi lite extra :) hihi
 
Började dagen me lite ploc å grej här hemma för å invänta soff gubbarna som kom strax innan lunch.. tur vi slapp sitta hemma hela dagen å vänta på dom :) Vi hade turen att slippa byta ut hela soffan oxå faktiskt , så dom byte ut en av kuddarna så de blev en förlängning och satte dit den lilla divanen som saknades :)
Efter de gjorde vi oss iordning ganska så snabbt och tog oss ut i de goa vädret. Idag var de till och med skönare ute än igår .. härligt ! Vi tog en promenad ner mot knalleland där vi stannade för att käka lunch. Mysigt att kunna göra de ihop nu som ett sällskap, e ju lite skilland än när de låg en bebis i vagnen så kändes de ju som man va själv haha.
Och mamman blev glad för lill grisen åt jätte bra och mycket ! :D De belönades me att gå till ö&b för att köpa hem lite mer pyssel grejer, de tyckte noel va gör skoj att få välja själv vilka märken åså han ville ha :D
Tog en snabbis in på emaus oxå och gjorde några fynd.. gummi stövlar till båda, ett par till noel som åker till dagis och ett par hunter stövlar till mej;D  Hitta även en för jäkla snygg jeans jacka till Noel som han kommer bli så snygger i till våren å sen en söt stark turkos blus till mej.. kanske kommer upp några bilder imon eller så :) Riktiga fynd var de iaf, älska secondhand ibland asså :p 
 
Sen så traskade vi hem och jag trodde Noel skulle somna i vagnen på vägen hem för lite vila, men icke ! Han låg ner tyst hela vägen men höll sej banne mej vaken !
När vi kom hem drog vi fram massa pysse direkt och det uppskattades massor av Noel som kladda på och greja å klistra en bra stund :)
När han va färdig me sin konst ville han kolla på film ..Bobo filmen blev de (Bolt) .. han har sina favoriter :P
Vi hann dock inte se klart på hela innan de va dax att bege sej ut igen, denna gången ner till gymmet för lite spinning. Noel hoppa glatt in på barnpassningen utan problem :)
 
Väl hemma igen helst slut båda två blev de en dusch å noel slog sej ner framför teven. Sen började vi att göra mini pizzor.. men någon va så trött så han gick in å decka i sägen på bara några minuter å missa sin pizza haha :)
Så ja de har vart en bra dag idag för både stor och liten.. känner mej helt mör i kroppen just nu så ska lägga mej här på soffan å glo en film innande blir sängen :)
 
Vi brukar gå till en jätte bra ställa i knalleland som har både sushi, thai och husmanskost :) En blandad buffe där de finns något för alla typ :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Noel valde klistermärken me motercyklad å bilar såklart haha.. men de fick bli en me små kycklingar på oxå faktiskt:P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Å här har vi äntliegen nya soffan :) Å klätter apan själv oxå som invigt soffan som klättervänlig..mhm ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback