Hej bloggen!

Nu var de ju de här me ifal man skulle ta tag i denna bloggen igen eller inte :) Saknar ju den emellanåt.. har ju blivit att jag bara har läst i bloggar nu ist för å skriva :) Så helt borta ifrån blogg världen e jag ju inte..
 
Men hur börjat man efter ett så långt uppehåll ? Ska man bara hoppa rakt in igen å skriva som vanlgit? haha
Kanske e lättast så :P
Dock ser ju inte våran vardag ut riktigt som den gjorde senast jag skrev.. mycket har hänt och våran värld har varit lite upp och ner och vi har haft en tuff vinter med mycket som har hänt.

Jag och Noel är iaf tillbaka i borås i en ny lägenhet. Mycket mer än så tänker jag nog inte gå in på det riktigt här nu.. kanske gör de sen.. kanske inte :)
Livet har iaf börjat rulla på bra igen och vi börjar komma i hyfad ordning i vårat nya hem.. lite små grejer kvar som de oftast är när man flyttar.. Vi väntar på nya tapeter och en soffa.. men ja de dröjer nog tyvärr ett tag till, lång vänte tid på tapter var de och det är väl alltid lång beställnigs tid på soffor tyvärr :P Men de e väl sånt man överlever :)
 
Fick även idag reda på att Noel har fått en ny dagis plats idag, på de dagiset vi hade hoppats på som dom sa att de va näst intill omöjligt att vi skulle få plats på men sa att jag ville ha me de på våran lista iaf, och se där ja, han fick plats iaf, bra på va envis ibland :) E de dagiset som man hör bäst om här på Sjöbo, även min pappas fru jobbar där och Noel har sin tjej Agnes där :D  Så 4 mars ska herren börja där och bli herren på täppan eller va säger man :P
Tyvärr inget jobb i sickte för mamman just nu, när till och med arbetsförmedlingen säger att det inte finns något att söka så är de ganska så segt.. men i och för sej så har jag aldrig fått jobb via dom ändå utan har alltid lyckats fixa de själv i slut ändan ändå.. men brukar ju bli bättre me jobb framåt våren :)
 

Just nu ligger den lilla grisen och sover efter att vi har vart i stan och käkat lunch me pappa å syster. Jag själv tänkte glo lite serie nu innan han vaknar å sen senare blir de att åka och träna :) Nu e Noel så stor att han får vara på barnpassningen på gymmet å de har funkat bra varje gång han har vart där och han brötar på som vanligt :)
 
Oj vilket långt inlägg de blev... men lite uppdatering om hur de ser ut hos oss just nu.. så får vi se ifall jag kan hålla bloggen igång ett tag nu då ;)
 

Kommentarer
Gunn Almgren säger:

Bra! Roligt att få ta del av Ert liv.

2013-02-11 | 21:01:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback