Hej världen !

Vi lever. Vi mår bra. Jorden har inte gått under!
 
Det svåraste inlägget å skriva är de när man ska försöka ta upp skrivandet i sin blogg igen. Hur börjar man? Börjar man från idag eller måste man gå tillbaka sen senaste å berätta allt som hänt eller vad?
Jag tror faktiskt jag skiter i de  :p
 
I nuläget sitter jag och pluggar. Ellar har tagit en pause nu för att strax åka och plocka upp min lilla älskling som sovit hos sin mormor inatt lite oplanerat.  Dumpa av han där igår kväll för han ville hälsa på och jag åkte upp till min stora älskling och sen ticka klockan iväg och han fick sova där ist :)
Kl 10 ska han va på dagis. Blir lite annorlunda tider nu när jag pluggar, men kände att han kunde få ha sovmorgon en måndag :)
Nu är de heltids plugg och heltids jobbet tog slut i fredags. Skönt! Ganska stressigt att göra båda samtidigt.
Så nu läser jag till personaladiministraör på heltid på distans.  Imon börjar även min matte b kvälls kurs då jag nog inte klarade den på distans utan lärare då de va alldeles för svårt för mej :p
 
Ska även försöka trycka in två tränings pass här idag + tvätt tid i eftermiddag.  Varför ta de lugnt lixom ? ;)
Noel får vara på dagis till halv 4 idag iaf och sen får han komma hem å hjälpa mamma å tvätta ;P
 
Nu ska jag åka iaf ! :)
 
PUSS !
 
 
 
Ps. Klippt av mej mitt långa hår.  Och dessutom färgat om de så dom blona slingorna är borta. Ångrar just nu båda två grejorna haha.. Men man vänjer väl sej. ;) Klippningen var ett måste iaf!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback