Spontant..

Då var de plötsligt helg igen.. Något jag saknar väldigt mkt med när man jobbar det är hur man verkligen uppskattar när det är helg.. nu spelar de faktiskt inte så stor roll.
 
Det blev iaf en förmiddags te hemma hos Marie igår, och även mer där till senare under kvällen hehe.
Hon va sugen på vin så jag gick hem och tog mej en funderare efter jag vart där.. men ja jag var väl inte så jätte svår att övertala haha;) 
Noel blev lycklig som skulle få åka till mormor och leka och sova över så han packade sin lilla cars ryggsäck me ett leende:p
Men innan de blev en gotte kväll får man iaf göra lite nytta så de fick bli ett 45 min spinning pass me syster först;)
Lämnade sen av en glad fis hos sin mormor och jag åkte vidare till Marie.
 
Blev en kväll fylld me väldigt mycket skratt och det var super trevligt! The singel mothers going wild !
Denna söndagen har väl inte gått i många knop.. vi har inprencip legat i sängen större delen av dagen haha.. va uppe vid 9 å käka frulle, men gick inte upp på riktigt förrän klockan va närmare 3 på eftermiddagen haha!!
 
Vid 4-5 tiden åkte jag och hämtade upp min lilla fis igen då saknaden va stor :) Va en glad unge jag hämtade upp.. bra minne har han oxå.. hade ju lovat han en happy meal igår när vi åkte förbi mc donalds. De kom han minsan ihåg så han ropade minsann till i bilen när vi åkte förbi de så de va ju faktiskt bara å åka dit ;)
Å han tugga minsan i sej nästan hela , tog nuggets + en extra cheesburgar så vi kunde dela lite :) Så jag fick 2 nuggets å nästan en halv hamburgare å några pommes, de va snällt av han hihi ;) Men sen tugga han i sej resten själv + några av äpple bitarna man får me.
 
Sen kom syster/moster Hanna hit nu under kvällen :) Kollat på let´s dance och käkat gotte :p
Noel va väl inte jätte intresserad av programet idag utan valde ist å bygga lego hela tiden, men va ju mkt roligare när nån av oss va me och lekte oxå ;)
 
 
 
Glad kille är färdig packad  :) Invigde en av vårens nya jackor. Men fick bli me tjock lurvig tröja under :) Å sen körde vi keps premiär oxå :D
 
En mamma redo för lite vin kväll
 
 
 
Bästa du ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback