Mitt i helgen.

Sitter och funderar på ifall jag ska slänga på nån serie eller någon film... lutar mest åt serie då jag vet vad jag vill se på isf, film har jag ingen aning om, tycker inte de kommer så mkt bra filmer just nu :S Nån som har något tips ?
 
Idag har det verkligen varit vår ute iaf. Så underbart ! Vi sov ganska länge idag då vi va uppe lite längre igår.. gick inte upp förrän halv 10 i detta hemet idag haha ;) Då blev de en snabb frulle å på me kläder för att åka ner till morfar där Noel skulle leka en stund medan jag och syster åkte och träna. Noel va super taggad och hade packat väska me bilar å grejer haha.
VI testade på ett nytt dans pass idag som inte va sådär jätte mkt att ha enl oss, så efter halva passet smet vi ut och kördet på gymmet ist. 
Åkte sen ner till stan och kolla lite. Blev en super snygg t-shirt till Noel från newbie serien, kan visa imon. Jag hitta en snygg tröja på Hm på rean och sen köpte jag ny sling färg till håret. e nog dax för ett paket till nu. Får se ifall håret orkar, topparna e sååå slitna å tråkiga nu. Men e ju snart ett år sedan jag klippte mej oxå. Jag hatar att gå till frisören, hur skönt de än är efter åt så gillar jag det inte ;p
 
Blev sen lite lunch hos pappa me syster och sen packa jag och Noel ihop oss och åkte hem. Noel fick gå in på netto och välja glass innan vi gick in och byte skor för att sen gå ut i solen och leka en stund. Han fick göra av me lite energi på sin boby car, som han blir lika lycklig för varje gång han får ta ut:)
Innan vi skulle åka ifrån morfar så ville Noel kissa toan å sen tog han av sej blöjan å ville vara utan, sen va han utan hela tiden medan vi var ute, å inte en olycka :D När v kom in dröjde det inte länge innan han ville gå på pottan där han satte sej och både kissa å bajsa å sen fick han va utan blöja resten av kvällen oxå :) Super duktig har han blivit !
 
Funderar på ifall man kanske skulle gå och hämta godis skålen som står ute i köket som knappt blev rörd igår :P
För imon göms den undan igen. Inget godis på vardagar här längre. E super stolt över mej själv som klarat hela veckan utan något sött alls.. och är faktiskt förvånad att det var super lätt denna gången.. har alltid lyckats å fuska annars, men inte denna veckan.. kanske hittat rätt inställning eller nåt ? haha..
Stilar mitt sött sug om de skulle komma me kvarg och bär, och det är ju super gott.. lyxar till det lite extra ibland me lite krossat degistivekex oxå..mmm mums!!
 
Äntligen kan vi börja använda vårjackan oxå som vi fynda på rean i vintras :P Så fin! Vet att vi kollade på den förra våren, men blev aldrig av då utan då blev det en annan. Men så hitta vi ju den som sagt på rean i dec å då slog vi till ;)
Skönt me lite keps väder oxå :) Undra om Noel har litet huvud? För detta året passar alla kepsar helt perfekt som va förstora förra sommar i st 86 :P
 
Äntligen har jag fått boken alla talar om i mina händer oxå :) Har nu två veckor på mej att läsa ut den, men de ska nog gå bra:) Av de ja hunnit läsa än så länge så verkar den bra :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback