Lyftkran

Har just nu en son som klättrar uppe bland vardagsrums fönstret lite då och då.. vi har nämligen en stor lastbil me en jätte lyftkran som grejar för fullt här ute då dom drar ner alla takpannor på taket :) Så varje gång bingen ska tömmas så åker den förbi precis utanför vårat fönster.. då shoas de mkt här hemma från den lille herren ;D
Mindre kul tycker mamman de är då de brötas och vi inte kan använda våran ballkong.. kunde dom inte gjort sånt här arbete på vintern ist?? Är ju runt denna perioden och framåt som man faktiskt vill använda sin ballkong,.. men detta verkar ta några månader..suck!!!
 
Riktigt vårsol ute idag.. men jag tycker det är svinkallt fortfarande så vinterjackan hänger me än =/  Vart nere på stan på lite möte och sen gick jag bara å kolla lite, så skönt när man kan göra det ifred utan nån som springer iväg eller ropar att han ska ha något eller ska grina :P haha
Hitta en sån där mössa som Noel hade förra året som de står Cool as me på, han hade en i grönt, som han faktiskt kan ha än, hans huvud kan inte ha växt mkt på ett år haha.. men denna gången blev det en svart, 40 kr på rea å sen va de 20% till för medlemar.. kappahl har de tills imon, 20% på rea priset för medlemar :) Men tyckte inte de va något att ha på rean så blev mössa å sen nya strumpor till han oxå då nästan alla me halkis på verkar försvinna å såna utan funkar inte riktigt på dagis.
 

Noel sitter nu å spelar på surfplattan, radioapan har han fått igång, lite svårt för hans ålder kanske, men han verkar fixa de fint ändå :)
Jag ska strax gå till köket och börja steka lite lammbörjare då magen kurrar å har bara hunnit äta frukost idag.
Skulle egentligen iväg på pump här i em, men känner att mitt huvud orkar inte, känner mej gör trött å gick å la mej för sent i natt känner jag.
Så får bli en vilo dag å på´t imon igen då det är cykel med syster som gäller :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback