Körv på almenäs !

Vi hade turen att få umgås me samma fina tjejer som igår, bara att de blev dubbelt upp av godingar idag då även sandra å beccis följde med :)
Först tog vi i och för sej en riktigt seg förmiddag, nästan lite för seg för de blev välsigt stressigt sen att komma iväg, men de e som vanligt här då me andrao ord ;) En riktig tidsoptimist ;)
Vi sov till närmare halv 10 idag.. tack Noel ;) Riktigt skönt även om de kanske är lite väl länge en måndag haha!
 
Men eftermiddagen tillbringade vi ute på almenäs iaf.. 3 morsor me 3 goa kids! Ungarna fick leka av sej rejälv och årets första korvgrillning på engångs grill har vi avklarat nu oxå.
Dock blåste det endel och va inte alls sådär varmt och skönt som det ser ut.. dock skönt när solen låg på men när den gick i moln blev de svin kallt.. man kanske borde sattsa på overall som kidsen för dom va iaf varma å goa :P
Va iaf en väldigt trevlig eftermiddagen som vi snart gör om, bara termometerna stiger några grader uppåt :)

Efter några timmar där begav vi oss hemåt iaf.. Noel sten slocka i bilen och vakna inte ens när jag bar han ifrån bilen och då är det ändå en bit, han va helt lealös haha.. så han fick sova vidare i sängen :p
Fick väcka han efter en timma då de va dax för oss att bege oss ut igen.. denna gången till gymmet för ett bodypump pass för mamman :)
Blev även handling på vägen hem, och vid halv 8 landa vi äntligen hemma igen :) Då fixade vi lite kvällsmat ihop, fick bli ltie plockmat idag, skulle egentligen gjort kött men orkade verkligen inte ställa mej å laga middag när  klockan hade tickat iväg så å de hade blivit försent för Noel...
 
En stund efter 8 kröp Noel upp i sängen och skulle sova.. men efter en stund va de någon liten som ropa mamma där inne och efter en stund kom han ut traskande igen.. kröp upp jämte mej i soffan och slockna på 2 sekunder typ :p Tänkt att de bara kan va lite mamma gos som behövs ibland för att kunna somna så fort hihi ;)
 

Noel längtar nog mycket efter sommaren för då är de jut såå mkt roligare å leka här när de finns vatten överallt :P Nu fanns de endast lite regnvatten över, men ja de gick ju fint fint å göra geggamoja av det ;)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback