Jävla minne å jävla vikt å sötsugs kamp! ;)

Här har jag suttit hela kvällen och tyckt att de verkligen inte går nånting på tv hela kvällen!! Så har inte ens haft på den utan har bara kört datorn ist.. e ju lite lat å orkar inte koppla ur den när den står så fint i tvä bänken.. å då får man helt enkelt välja dator eller tv haha ;)
Men nu när jag såg Lina uppdatera på fb så kom jag såklart på att jag skulle kollat på Bigest looser som började idag kl 9.. så typiskt!! jaja jag går väl götta mej i nån annans tjockhet nån annan kväll haha.. nej de va elakt !
Finns säkert såna som tänker samma sak om mej.. iaf jag själv.. tänkt att man aldrig kan bli nöjd.. Jag vet att jag sa innan jag blev gravid med Noel att om jag bara går ner 10 kg så kommer jag va super nöjd.. haha eller hur?
Dom där 10 kg är borta å inte är jag nöjd för det.. konstigt eller hur ?;p
 
Det är klart jag ser skillnaden men inte så stor skillnad som jag vill att det ska vara haha.. men man blir lite överraskad ibland ändå.. jag fick hem ett par nya jeans från hm för ett tag sne som jag då hade tagit 29 på, dom fick åka tillbaka då jag kunde ta av mej dom utan å knäppa upp dom ens haha.. fick tebax ett par 28 som jag hade på mej hela dagen i måndags.. sluta me att jag gick å drog i dom hela dagen och de blir ett sånt där fult glapp där bak i ryggen.. smart som jag e så hade ja inte tagit bort lapparna så dom åker oxå tillbaka haha.. får la se ifall jag kan kläma i julskinkan i ett par 27;or ist ;)
 
 
Det jag måste sattsa stenhård på är egentligen att försöka bli av me mitt hemska söt sug.. aa det är verkligen hemskt!!
Ja kommer knappt ihåg en dag som jag inte käkat godis på de senaste.. fyyy!! haha..
Å innan idag va ja nere å panta flaskor då de svämma över under diskbänken av dom haha.. Va nog närmare 20 flaskor cola å fanta.. jisses.. skämdes nästan lite haha.. har mej å min syster å skylla på ;)
Men de e ju gott , men nu får de nog bli cola zero om de ska bli nån cola alls ;p
 
Nu ikväll dämp jag mitt sötsug me något riktigt gött iaf.. tog blåbär/hallon å la i ett glas, slänge på några skedar naturell kessella och tog pytte lite honung på de och krossa sen ett degistive kex på de.. jisses.. så jävla gött!! :p Å något nyttigare än godis iaf ! ;D Blev ju nästan som en cheescake lixom ;) höhö
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback