En bra söndag!

Jisses ja fick fundera länge innan jag kom på att det var måndag idag haha. Va nog bara för vi va ute en sväng i torsdag så blandas alla dagar ihop :p
 
Iaf började dagen som en seg söndag som vanligt.. visste inte alls vad vi skulle göra. Ett tag funderade vi på att åka iväg och mata fåglarna men då ringde Marie precis å bjöd upp oss på lekt å middags dejt :) Vi inte sena på att tacka nej till det.
Så gjorde oss iordning för att sen plocka upp Marie så vi kunde åka och hämta Filippa som vart hos sin pappa.
Sen handla å sen upp å käka mellis för att kunna ta oss ut och leka en stund sen. Va dock inte alls så skönt som vi hade tänkt oss.. men barnen lekte på en massa å mammorna frös haha;)
Marie börja med middag och kidsen bada, eller a Noel  vägra och stod utanför badkaret och lekte me vattnet där ist :p
Super god mat fick vi iaf och hamna totalt i matkoma :P
Blev lite mys framför teven innan jag och Noel sen begav oss hemåt.. hann bara ta på ungen pyjamaso ch sen sten sov han i sängen. Tur han åt bra hos Marie och inte behövde nån extra kvällsmat här hemma :)
 
Själv ligger jag och läser om utbildningar just nu och funderar ju starkt på att börja plugga till hösten.. vi får se va de leder till, inget bestämt ännu :)
Imon är de måndag igen och vi vet inte vad vi ska hitta på , kanske blir de lek me samma fina tjejer som idag.
Måste iaf ta mej ner till tvätt stugan nån dag å få boka en tid till veckan för tvättkorgen syns snart inte ens under tvätten haha, va nog över en månad sen vi tvätta här nu haha, tur vi har mkt kläder ;)
 
 
Goingar!!!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback