Cult utförsäljning.

Ganska så nyss hemkommen här :) Så nerbäddad i soffan me täcke å kudde å glor bara runt på nätet just nu:p
Vart hos marie hela kvällen. Men innan jag åkte dit upp så stannade jag till vid cults utförsäljning som låg på vägen. Brukar vara en gång om året tror jag.. men nja de va väl inte så jätte mkt å ha tycker jag iaf.. Köpte bara en tankd burk till Noel å en ny "nalle" :) Ångrar dock nu att jag inte köpte någora nya såna där fyrkanter som man har till deras ljushållare, dom kostade ju bara 10 kr nu.. men a dom har ju öppet imon å lördag oxå så kanske åker förbi igen om jag orkar :P
 
Hos Marie blev de som vanligt massa tjöt och te :p  Blev sen även bjudet på middag, ris å nuggets å världens starkaste vitlökssås som kommer hålla i sej i andedräcken säkert en vecka ;) haha.
Runt 9 tiden begav jag mej.. åkte då förbi en tjej och lämnade av ett par skor som hon köpt som Noel inte kan ha längre. Så smidigt me borås loppisen som finns på facebook :) Hon har köpt ganska så mkt av Noels kläder nu och är verkligen super trevlig å brukar stå å tjöta en stund.. å varje gång säger hon att vi ses säkert igen hehe.. bra när hans saker kommer till användning igen och man kan få in några extra kronor på de :)
Har även fått iväg lite av mina kläder oxå.. perfekt !  För dom pengarna som "Noel tjänat" på sina kläder köptes de idag en present till honom.. vad det är kan ni kanske få se imon om ja kommer ihåg att fota de ;)
Säkert något som kommer uppskattas av honom iaf då dom sagt att han lekt me de på dagis :)
 
Nu blir de serie eller film å behöver inte tänka på att gå upp tiigt imon .. skönt :) Även om jag saknar min lilla fis gör mkt nu så e de skönt å få lite egen tid ibland då det inte är så ofta..  men a ingen som kommer väcka en imon för han vill göra sin morgon bajs :p Han brukar nästan varje dag bajja på morgonen och gör de nu alltid i pottan.. han har börjat bli ganska äcklad av å behöva göra de i blöjan å dom få gånger de har hänt på dagen så blir han nästan förtvivlad å tycker de e gör äckligt å säger blä å vill ta bort det me en gång :p
 
 
Hade jag haft lite extra pengar så hade detta bordet gärna fått följa med hem idag :p
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback