Heja di gule !

Puh idag var en sån där måndag då de hade vart skönt att ligga kvar en liiiiten stund till i sängen, men nej de va bara att ta sej upp för att åka å jobba.  Idag var sista dagen Noel var på sitt tillfälliga dagis, imorgon är flytten äntligen klar för dom :) Hans dagis har ju rivits och sen har dom byggt upp nya fina baraker me lekplats åså, å de har vart väldigt försenat, men nu är de äntligen klart å de e nog både personal å barn glada för, å även föräldrar :) Ja å Noel får ju mkt närmare nu oxå :)
Ska bli spännande å se insidan av de imorgon :)  Helt nytt å fräscht å mer yta å leka på !

Efter jobb å dagis så blev de hem å byta kläder bara å sen en promenad ner till stan där vi möte upp Emelie å Max i parken :) Vi har pratat om lekdejt länge nu men de har aldrig blivit av, men nu så :)
Kul å se pojkarna leka lite ihop..eller a dom leker ju itne direkt me varandra än i denna åldern hehe.. men dom lekte faktiskt jage en stund me varandra.. så gulligt å se :p
Max e några månader äldre än Noel..  men tycker de e kul när Noel faktiskt har ganska så många vänner nu som är jämngamla me honom :)

De e lite kyligare ute nu än värmen som vi hade förra veckan, men vi har fortfarande sol å blå himmel å de e ju inte jätte kallt, men blir lite kyligt när de blåser.
När vi traska hemåt igen så var vi då inte ensama, massa folk som va på väg bort till matchen, är ju en av säsongens största här på arenan idag, Elfsborg möter IFK göteborg, kul att de nästan alltid e sol när de e match här :P
Ja å Noel stanna lite å kolla på polis hästarna å alla polisbilar, för de finns de måååånga av här idag ;p
Har halv kollat matchen live på datorn nu å den avslutades precis med 1-0 till Elfsborg.. heja di gule!!! :DIdag fick vi ett brev på posten ifrån Lindex, vi hade vunnit en tävling hos dom. För ett tag sen hade jag skrivit på en tävlings grej när vi handla Noels pyjamas som jag helt glömt bort, men vi vann två biljetter till Bamse på Cirkus Scott !:) Ska bli kul. De är inte förrän den 14 juni..
Vi såg även att kappahl hejar på Elfsborg hehe :P
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback