Tumme.

Hemkommna för en liten stund sen : )

Varit iväg på bibblans tummetott sång stund denna tisdagen oxå.. man får ju passa på, inte så många gånger kvar å snart är de ju dessutom dagis för Noel :)
Dock har Noel liiiite svårt för att sitta stil, å även denna gången va de alldeles för mkt myror i brallan å vääldigt nyfiken på gitarren åså.. så han stod mest där frame och skulle pilla pilla pilla... och när maracas äggen kom fram så brast de för den lilla herren när han inte fick ha hela låtan, jisses så arg han vart å tårarna spruta som att världen höll på att gå under.. vilken trots han har kommit just nu.. allt måste bli som han vill hela tiden haha...  men ja de gick över efter en stund, å sen när man fick komma fram å leka så vart de en glad Noel igen ;)

Efter de så gick vi ner till stan och möte upp morfarn på hans jobb och blev bjudna på lunch av honom. Jag valde att de skulle bli sushi, woho! ;D Såå gott! Tack bästa pappsen :)
Noel va dock ganska så trött vid detta laget så han va väl inte på sitt bästa humör,  men de gick bra att få sitta i morfars knä å gosa en stund då.
Å att få sitta på axlarna på tillbaka vägen till morfars jobb va oxå kul å framförallt att få trycka på hissknapparna ;)

Ja lyckades inte hålla honom vaken i vagnen hela vägen hem.. så han somna efter halva.. men bar bara upp honom å tog av han ytterkläderna så somna han om i sängen :)
Själv sitter jag och fikar me ett glas mjölk å en kaka.. mums ;)

En skrutt på morfars axlar.. i världens sötaste mössa som han fick av Sara igår.. sååå fin!! Ska visa bättre i ett annat inlägg sen då han fick lite fler saker... helt underbart fina!!! Tack tack bästa Sara ♥

 

Muuums!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback