Stadsparken.

Innan idag fick vi spontant besök av morbror Coffe :)  De tyckte Noel va kul :p  Vi hörde nån som kasta sten på fönstret,  å där nere stod en morbror hehe!
Han kom upp en sväng och tjöta å fika lite.  Underhöll Noel en sväng medan jag diska, eller a han hjälpte honom å käka lunch å sen fick han visa sitt rum en stund :P

Eftersom det fortfarande var varmt å soligt ute så tog vi på oss kläder och traskade till stan för att leka en stund i stadsparken :) Mycket uppskattat av den lilla herren som sprang runt och utforska en bra stund.
På vägen hem tog vi oss en titt inne på vilage, och jisses va mycket fint dom har fått in till våren!!!! Så härliga färger, va mkt som skrek KÖP MIG, men nää de finns tyvärr inte pengar till de just nu =/  Ge mej ett jobb!!!  :P
Sen traska vi hemmåt innan solen skulle försvinna.  Vi kom hem runt halv 7, så har blivit mkt ute lek idag:) Å jag har fått två promenader till stan fram och tillbaka :)

Väl hemma så blev det ett bad, som absolut inte var popis idag.. så de roliga me bad har inte kommit tillbaka än.. vet inte vad man ska göra för att han ska tycka de är kul igen? Å har heller ingen aning om varför han inte gillar de längre? Han älska ju å bada innan.. å han har inte ramlat eller hamnat under ytan här hemma så har ju inte me något sådant å göra :S

Va en trött kille som somna redan vid 7 idag iaf.  Då blev mkt egen tid för denna mamman ikväll.. å den tiden går ju så jäkla fort på kvällen hehe så nu e hon redan över 10..
Fixade lite käk iaf, har fått totalt dille på riven blomkol me skivade moröter, såå jävla gott är de!!  Koka en kort stund, å sen på me en klick smör å flingsalt.. underbart!!

Ska väl se klart på bb nu å sen försöka sova :) Tisdagar är än en gång tv kväll, då desperate housewives visas igen :)

Kul me morbror :)


 Kommentarer
Sara säger:

Vilket härligt kort det sista, Noel ser lite nyvaken ut! Haha! Godingar!Hoppas vädret är bra imorgon, då kanske ni e sugna på en tur till annelundsparken?

2012-03-14 | 00:12:15
Bloggadress: http://saraceder.blogg.se/
Anonym säger:

så härliga bilder =)

2012-03-14 | 09:51:02
Bloggadress: http://ninnzanlee.blogg.se/
Sara - Tripp, Trapp & Trullsan säger:

Härligt att umgås!

Jag önskar att jag hade familjen nära! sakna sakna

Junie gillar inte heller att bada. Hon tyckte det va skitkul för inte alls länge sedan, men de senaste gångerna skriker hon som en gris!

Hoppas det vänder snart!Hoppas ni har en fin dag idag!

Kan tyvärr inte träna ikväll, men hojta till om du har något annat inbokat?! Allt utom core är intressant ;)

Kramar!

2012-03-14 | 11:59:56
Bloggadress: http://glamina.blogg.se/
Lina säger:

Nähä du så roligt ska vi inte ha :P har faktiskt röda veckan dessutom så är nog därför:PFan va gött o slippa dem där dagarna.. vet itne va jag ska göra.. bli gaaalen...!!!

2012-03-14 | 12:32:17
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/
Katarina o milo säger:

Det var nån som sa att det är vanligt att de har en sån period då de är rädda för vattnet. Det kommer säkert tillbaka att han gillar att bada =)

2012-03-14 | 19:26:23
Bloggadress: http://blog.brimstedt.se
Caroline säger:

Ja testa såpbubblor, skit skoj ju! Viggo tycker det är jätte roligt. Jag köpte på Ica Maxi för 10 kronor. Finns med olika Disney figurer på och Hello Kitty. Viggo valde en med Bilar/Cars på :)Våran är snart slut så jag ska köpa en ny stooor flaska! Du som kan det där med att fynda kan ju kanske tala om vart det finns till bra pris, hahaha ;)

2012-03-15 | 12:19:12
Bloggadress: http://carolineprim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback