Remix.

Jag och Noel körde igång en liten plock å röj dag här innan... röjde igenom hyllorna i badrummet bland smycken å krims krams.. oj va de behövdes hehe... endel åkte i soporna faktiskt.. bra gjort av mej tycker jag som VÄGRAR slänga saker ;) Men blev lite bättre ordning nu så örgängen å ringar i små glas burkar å sen hals band och armband i varsin större låda :)
Sen gick vi in och städa Noels rum.. är endel kvar där inne, som att plocka in lite kläder + dammsuga, men den lilla herren blev visst trött av all röjande så han somna i sin säng:)  Han har väl sovit i ca 1 timma så väntar väl mest på att han ska vakna :)

Tänkte vi skulle röja lite i köks skåpen sen... iaf i grytskåpen har jag bestämt.. de finns säkert grejer där inne som vi kan göra oss av med å få lite bättre plats :)
Som sagt disskutera me min mor igår i tele innan jag bestämde för å tacka nej till lägenheten vi var och kollade på, att denna lägenhet vi bor i nu är de framförallt förvaring vi saknar,  lägenheten är väldigt stor och öppen, men förvaring saknas tyvärr.. och de fanns de i den andra, två stora garderober i "mitt" sovrum och 5 st i "noels rum".  Önskar att de iaf vore en garderob hit in, Noel har ju sina kläder i en sån där vit byro me korgar ifrån jysk å de har funkat jätte bra fram tills nu storlekarna börjar bli lite större å tar mer plats å e ju inte direkt så han äger 2 tröjor haha.  Så mkt kläder får inte plats.. kanske e därför vi tvättar så sällan ? haha.. För a skulle vi ha allt rent samtidigt så skulle de aldrig få plats här... Jag skulle behöva dra ett nytt röj i min garderob oxå..
Ja å mamma ska ta ett stort röj nästa vecka i hennes källare så att jag kan få låna lite plats där till endel av mina saker ;)  Sen längst in där så står de en säng som Noel ska ha så de e bara å jobba sej inåt ;)

Men ska fortsätta små plocka ltie här nu tills Noel vaknar igen.. vet inte om ja vågar röja runt i grytskåpen innan dess, e ju inte de tystaste man kan göra haha!


Denna låten ligger just nu i min tränings lista.. tycker den e go, och brukar gilla när dom remixar upp låtarna lite :P
Britney Spears – I Wanna Go - Jump Smokers Radio Remix

Just now!





Kanske man skulle slänga på sej ett par ögonbryn sen å gå bort till affären å köpa mjölk iaf :)
De är oftast de enda ja orkar ta på mej i smink väg när jag ska ut nu, ett par ögonbryn haha..  vissa dagar kan de få bli lite puder å mascara oxå men då krävs de att vi faktiskt ska hitta på något, typ iväg å träffa nån eller nåt, annars skiter jag i de , men de är de enda i smink väg jag använder.. faktiskt när jag festar oxå, kan få bli lite eyeliner oxå, har aldrig vart någon riktigt smink människa å kan ingenting om smink ..  vet knappt hur man lägger på en ögonskugga haha!

Kommentarer
Sara - Tripp, Trapp & Trullsan säger:

Vad fint du gjort det med väggorden!!

Det är verkligen synd att det inte finns mer garderober i ditt hem. Hade med byrå till killarna förut, men vi fick köpa en stor garderob på ikea för inte så länge sedan, för att få plats me allt.



Vad rar du är! Skulle jättegärna vilja sälja. Och det var ett riktigt spännande förslag du kom med. Tyvärr tror jag inte att jag får sälja om jag inte registrerar mitt varunamn och börjar skatta för det jag säljer.



Kramar!!

2012-03-10 | 18:24:17
Bloggadress: http://glamina.blogg.se/
Emma Josefine säger:

sv: usch, aj vad ont ! det ser ju så mycket värre ut i munnen precis som du säger ! tror att det gick ganska bra med Alvas läpp också :)



tack för lite låttips också ;D

2012-03-11 | 13:25:00
Bloggadress: http://emmajosefine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback