Plätten.

Ikväll beställde Noel plättar till kvällsmat !  Så ja de de gjorde vi ;) hehe.. han älskar pannkakor/plättar å även dom där majsplättarna vi brukar göra :) Min lilla plätt hihi.
Han tryckt iaf i sej hur många som helst, sluta räkna till slut då han satt å käka medan jag stod å stekte hela tiden.. de e väl de som är de tråkiga me plättar, en jäkla massa stekande å de tar sin lilla tid :P

Just nu e jag sketa trött å funderar faktiskt på att gå å lägga mej snart haha ! Men ja de kan ju vända fort:P
vet att ifall jag somnar nu så kommer jag vakna i natt ist, är ju inte van vid att sova så många timmar hehe, tror inte min kropp behöver de varje natt eftersom jag vaknar mitt i natten ifall ja går å lägger mej så här tidigt :p

Funderar på att påbörja ett nytt äppla i min virkning... ni får se sen vad jag håller på me ;)

 


Kommentarer
Mandy & River säger:

ELLER HUR!! min värsta mardrömm också!! usch.. nu har vi satt en timer på spisen iaf, eller vadfan det nu heter haha.. Så nu kan lillen inte sätta på spisen längre.. puh.. Aja, nu vet vi iaf att brandlarmet funkar som det ska.. minst sagt ;)

2012-03-15 | 22:45:23
Bloggadress: http://mandyys.devote.se
Theodora säger:

Men så mumsigt <3

2012-03-16 | 09:42:37
Bloggadress: http://theodoraaa.blogg.se/
angelica säger:

Ja så fina klockor, oj 25 kr, det var ju verkligen ett fynd! :) Vad kul att du skrev en kommentar i bloggen, nu hitta jag tillbaka till din ;) Hoppas allt är bra med dig & lilla pojken :)

2012-03-21 | 21:13:22
Bloggadress: http://angelicano.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback