Ord.

Lördag it is och vi är uppe och har redan hunnit käka och ta på oss :)  Fast idag fick jag sovmorgon, då Noel inte hade planer på att gå upp förrän vid 9 tiden.. skönt :)
Vi har iaf precis käkat frulle å vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu... kanske röja lite här hemma.. de finns ju alltid något å göra om man säger så haha ;)

Här om dagen så hitta jag och Noel lite vägg ord i en låda här hemma, de va faktiskt Noel som hade dragit ut en låda å satt å röjde där i, å när kom två vägg ord fram som jag glömt av hehe.. Då vi inte har några släta väggar här hemma så funkar de inte å sätta upp i något rum.. lite små surt !!
Men när jag va hos Helena så hade hon ett på sitt kylskåp så vi körde på de oxå, å de blev ju riktigt nice :) Å de andra hamna på ytterdörren :)


En mag bild fick hänga kvar och självklart söta Agnes julkort hihi :) Resten av grejerna som satt där fick åka ner i en låda ist :P

 

Å här e dörren.. å ja de e våran ytterdörr haha.. vi bor som sagt i ett ganska så gammalt hus, men tycker våra dörrar gör de ganska så mysigt :)

 


Kommentarer
Katarina o milo säger:

Åh vad smart att sätta på kyl och dörr, har jag aldrig tänkt på! Kanske tar efter :P

2012-03-10 | 19:44:31
Bloggadress: http://blog.brimstedt.se
Anonym säger:

Var kommer texterna ifrån? =)

2012-03-10 | 23:24:10
Bloggadress: http://sofiralin.blogg.se/
Amanda säger:

Väggord gör faktiskt himla stor skillnad, men med väldigt enkla medel!

Smart att sätta den på kylskåpet! Det hade jag aldrig kommit på att man kunde göra. :)

2012-03-11 | 06:05:25
Bloggadress: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback