Cool kille!

De vart en solig dag idag me minsan !:)  Looovely!!  Vi tjejer skulle egenltigen tagit en fika hemma hos Marie idag.. men de blev inställt så jag och Madde traskade ner till stan ist och satte oss i stadsparken och käka glass !:)  Gott gott ! Madde fick njuta i solen och jag fick njuta emellanåt när jag inte sprang efter tok Noel :p Han ställer sej nämligen gärna längst ner av ruschkanan å klättar upp där hela tiden å då blockerar han ju för alla andra, de bryr dock inte han sej de minsta om ;)


Tjena tjena !;)

Kom igen då, åk då din fegis ;P

Efter park häng ett bra tag så traska vi mot knalleland för vi skulle byta ett par av Noels skor å madde ville me kolla på skor:)  Tygskorna passade tyvärr inte på Noels fot, dom va alldeles för jobbiga att ta på, här ska de gå fort att ta på skorna, de tycker både Noel å mamman ;) Så vi bytte till ett par nya ist, likande dom vi köpte på emmaus för ett tag sen, men dom e ju toppen bra, å dessa är mer lagom då dom andra är en storlek förstora, så nu kan dom få ligga ett tag tills foten har växt i dom ordenkligt ist :)

 

Noel somna i vagnen på vägen från stan, men bar me han upp i lägenheten när vi kom hem, vi låg och gosade i sängen bland all sand som följde me Noels byxor upp haha.. efter en stund så hade vi somnat både två, oj då ;)

Efer vi piggnat till och fått i oss ltie mat så åkte vi upp till morfarn som skulle kolla på våran bil, dock tar vi de imon ist då de skulle hinna mörkna innan han skulle hunnit klart me den.  Då har vi blivit lovade våfflor oxå.. mums!

Noel kolla lite när morfarn greja i garaget å spana in morfars motorcykel, men sen när moster kom så gick vi upp till lekplatsen som är precis ovanför huset ist :)

 

Tycker faktiskt de är lite kul att de står en spinrock i bakgruden i buskarna.. what the fuck lixom?! haha

 

När solen gick ner så blev de ganska så kallt, så vi åkte ist upp och hälsade på hos farmor !:)

Där fick vi saft å bullar, eller a Noel fick mjölk :P De tycker jag faktiskt är godare, men jag gillar inte min farmor mjölk då den är laktos fri, de smakar ju för tusan inte mjölk ;)

Just nu sitter ja å funderar på ifall jag ska gå å lägga mej å glo på en film ist.. börjar bli trött av å sitta här nu, ända lyckas man alltid sitta kvar :p

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback