Bling bling.

Nu har jag hamnat i sängen ist.. halv kollar på sing a long, skoj program ju..varför har jag missat de varje lördag? :P Jag såg iaf ungefär halva melodifestivalen.. sen börja jag greja me annat å bara lyssna me ett halvt öra i bakgrunden:) Får kolla finalen nästa vecka ist:p
Har iaf dödens ont i magen.. ja hatar magknip! E väl därför jag hamna i sängen.. men jädrans va gott de va å krypa ner här.. luktar löööövly.. jag e en sån som missbrukar sköljmedel typ haha.. kläder som inte är tvättade me sköljmedel kan jag inte ta i , ryser i hela kroppen då..

Tänkte visa mina smycken jag fynda när jag å Noel va i stan igår :)  Glitter har ju 75% rabatt i stan på allt då dom stänger butiken i stan å ska bara ha i knalleland.  Min mor hade köpt två härliga örhängen där till mej, glömde dock ta kort på dom.. men gick sen dit själv å kolla lite oxå, å lyckades hitta lite fler fina saker. Fick nog allt för 120 kr :)

 

Inte så bra bilder kanske.. men har ju just nu bara min mobil att ta kort med. :)

Kommentarer
Sandra - Mamma till Benjamin och BF 120709 säger:

Svar: Ja det är verkligen min mardröm. Därför jag kanske har så svårt att släppa iväg honom till andra, det är till och med en sån enkel sak som att ge mat :P Om dom ger för stora bitar eller liknande. Är de det som kallas hönsmamma?

Nej det var lite det jag funderade på vad som händer vid en brand hur brandmännen gör.

2012-03-03 | 23:27:07
Bloggadress: http://snartenliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback