SH’BAM

Oh vilken bra kväll!!

Ja å Noel tog oss faktiskt inte ut sen iaf.. hehe.. han va lite små hängig så vi blev inne ist.. laga middag åså, å sen blev han lite piggare :)
Så hans morfar kom å hämta han runt halv 7 sen så jag kunde gå och träna ikväll ! :) Idag blev de att testa på deras nya pass, Sh´bam heter de.. oxå dans grej.. riktigt skoj och jobbigare än zumban var de :D Så de blir de fler gånger av !  :)

Sen åkte jag och hämta min trötta knoddis:) Välling mys i sängen blev de å sen låg han å tjöta där en stund hehe!
Sen fick han gå och lägga sej i sin säng där han somna på direkten så jag kunde gå och duscha!
Såg att nya one tree hill avsnittet hade kommit idag.. äntligen!! Så säsong 9 är igång nu..woho !! Så de har jag precis kollat på och käkat varma mackor till detta.. ap länge sen jag gjorde det, så de va riktigt gott!! ;D

Ska strax lägga mej i sängen tänkte jag och sätta på avsnittet av sveriges mästerkock som jag missa idag när jag va å träna :) Tur de går å se saker på webben :P

Imon äre fredag... helg... får se va som händer då :)


Snygging byxorna som köptes igår för 35:-, blir att använda dom snabbt nu då de bara va st 68 på dom hehe !  Å sen ful-söta bodyn som nog e köpt för en 10;a på loppis :)

 



Kommentarer
Linda-Mamma till Alfred säger:

Åh hihi sikken sötis!Läcker sparkdräkt;)Åh läste vad du skrivit i bloggboken;)Kunde ju inte låta bli att ha den på mellanlandning här;)

2012-01-13 | 18:36:46
Bloggadress: http://hummingbird.blogg.se/
hanna säger:

du är världens bästa syster verkligen!

jag älskar dig och noel av hela mitt hjärta<3

2012-01-13 | 22:50:05
Bloggadress: http://hannaasfoto.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback