Regn och fixar dag!

Man börjar ju bli helt koko av detta vädret ? ?  I tisdags vaknar vi me massa snö... igår vakna vi av strålande sol å de kunde lika gärna varit en dag i april... idag vaknar vi av att regnet öser ner och riktigt piskar mot rutorna.. suck!!
Så ja idag är de ingen kul dag att vara ute.. därför har vi inte vart ute än ;)  Men vi måste tyvärr ta oss ut sen..

Man blir ju inte sugen direkt?

 

Noel har de gott iaf.. han har somnat nerbäddad i sängen.. varmt och gott.. hade gärna krypit ner oxå.. men nej inget sova på dagen idag :) Jag har passat på att greja lite ist. Ringt till kommunen och kollat så inte våran dagis plats hade försvunnit.. vi fick ju nämligen våra papper runt jul å sen tänkte inte jag mer på de, å sen läste jag i början av veckan att man skulle skicka in de inom 7 dagar..oj då... men hon va en mkt snäll kvinna i luren iaf.. hon hade försökt nå mej men tyvärr va de mitt gamla mobil nr som hade stått på lappen.. typiskt hehe! Å de va precis på gränsen att våran plats höll på att försvinna..puh !  Men nu var de fixat iaf.. så ska springa ut i skit vädret sen och lägga papprena på lådan :)  26 mars börjar Noels inskolning.. stora killen :)

 

 

Tänkte jag skulle ta och vika in lite kläder nu som ligger i påsar sen vi tvätta senast... varför gör man inte det på en gång ist ? ;) hehe.. Så får la vi se när Noel vaknar igen å vad vi hittar på då :) Vi tänkte ju åka och hälsa på Sandra en sväng. .får väl se om vi tar oss dit sen :)

Ikväll blir de träning iaf.. men de va inte förrän halv 8, så e ju ett tag dit :)

 

 


Kommentarer
Maria - mamma till Liam ☆ säger:

haha skönt att veta att man inte är ensam i alla fall :)

2012-01-12 | 14:13:44
Bloggadress: http://fashionstars.blogg.se/
Evelina - mamma till Lucas säger:

koko väder är bara förnamnet, vill ha vår NU! ;)



Ja testa blåbärskakan :) Den är supergod att äta som den är... Klart killen ska ha en tårta ;) hihi

2012-01-12 | 16:54:53
Bloggadress: http://evelina84.blogg.se/
Mikaela - mamma till Viktor <3 säger:

Vi har haft samma tråkiga väder här, tyvärr :( Kom lite till snö för ett par timmar sedan, men då smälte allt bort natten till igår :/ Det här vädret är så galet knäppt!



Håret är så himla känsligt .. man vill göra förändring, men man vågar inte eftersom håret alltid syns, och det är bland det bästa en tjej har. Men någon gång ska vara den första ;)

2012-01-12 | 21:57:04
Bloggadress: http://mikaelalindebrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback