Kalas dag!

Har inte orkat blogga då jag inte orkat ladda över bilder till datorn.. tycker de e mkt roligare å göra inlägg me bilder ju :)  Så därför har de inte blivit nånting ist !

Jaja iaf... idag har Noel vart på sitt första barnkalas :) Va hos hans tjej Agnes som fyllde 1 år idag.. hipp hipp hurra för henne :D De var vi + 3 polare till till Noel.. precis lagom me barn :)  Barna busa på som bara den å sen hade Sara fixat god fika både till barnen och oss vuxna. Kidsen fick frukt å kex å sen hade hon bakat typ mellis muffins, muffins som va utan socker och innehöll banan, Noel tyckte de va mums så de måste vi testa å göra oxå nån dag:)
Vi vuxna fick god äpplekaka me vanlijsås ;D mm!!
Efter fikat blev de mera bus och dom flesta barnen började bli ganska så trötta...  då blev de fiskedamm :D
Noel kolla sitt innehåll i sin påse när han hade vilat klart här hemma.. han fick en liten påse me goda snacks, en liten bok me Bambi, en plast figur som va en riddare och sen självklart en ballong :)
Super trevligt kalas och Noel va nog oxå super nöjd för han sten slockna när vi kom hem och sov ett bra tag:p
Söta Agnes skicka även me ett paket till Noel.. så söta vänner vi har :) hih.. Men den får han allt vänta me till på lördag ;)


Sen ställde vi oss och laga middag,  idag fick de bli köttbullar och stuvade makaroner och grönsaker!  De gick väl ner lite i herrens mage, men de mesta leks just nu me tyvärr.. men jaja så länge han får i sej lite och verkar mätt :)
Eftersom de inte blev nån träning idag då jag sträckte mitt högra lår på träningen igår så gick vi ut på en promenad sen ist :) Gick bort till ö&b och handla lite schampo å diskmedel å såna saker som är billigt där och sen tog vi en sväng inne på willys oxå och handla mjölk och fisk som vi ska laga imon :) sen fick Noel välja ut kex å snacks som han ska ha på sitt kalas på lördag ;)

Ikväll åkte vi en stund till mor och hälsa på oxå... Försöker att åka både till mamma, pappa och farmor så mkt som möjligt nu när vi fortfarande är lediga då Noel alltid tycker det är kul å hälsa på dom :) Man vet ju inte ifall de blir lika mtk sen när man börjar jobba åså..

Nu ska jag kolla lite tv innan de blir sängen... sitter och dricker kall mjölk och äter nya Ballerina fyllda cookie choko :P Nedras goda va dom , ja de va ju de här me kosten ;) haha

Så här trött e man efter allt kalasande :p


Kommentarer
Sophie säger:

Den rosa blev en besvikelse! Den ser mer röd än rosa ut :( Jättebesviken blev jag. Men jag orkar inte skicka tillbaka och krångla, och dessutom i rätt ljus så är den rosa :D Lite annorlunda färg, det är rätt coolt det med :) Haha



Ja efter en dag knappt så är jag redan super nöjd! Den är ju fjäderlätt oxå! Väger för sjutton inte ett jota :P :D

2012-01-27 | 08:18:30
Bloggadress: http://mammasophie.blogg.se/
Sara - Med 3 små busungar! säger:

Det är klart att man blir trött efter ett sånt kalas =)

Godingen! Grattis i förskott till honom själv! Nu är det nära=)

Kramar!

2012-01-27 | 21:22:04
Bloggadress: http://glamina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback