Hej måndag!

Oh va lugnt och skönt det är hemma just nu... galenpannan sover ;) Han tog en senare pw en vad han brukar, men de e ganska skönt när han orkar vara vaken ltie senare in på em för då somnar han fort.. idag tog de 2 min att få han å somna :)  Han lär väl ha vilat klart om en liten stund skulle ja gissa på. Perfekt så han kan va pigg å glad när han ska leka me farmor sen som kommer ner vid 6 tiden så jag kan gå och träna lite bodypump :)

Idag har vi haft en riktigt skön dag iaf. Började med sovmorgon till kl 10 , upp å käka frukost ihop:)
Sen tog vi på oss kläder och gick ut. Vi gick en promenad bort till ramnaparken för att mata fåglar, de har Noel aldrig gjort innan, och ja de va både läskigt och spännande hehe, det är ju sjukt mkt fåglar där å de låter ju som bara den, så förstår om de va lite läskigt ;p
Vi gick sen ett varv runt sjön innan vi börja traska tillbaka, gick då förbi knalleland. Gick in och fixa en blå skjorta till Noel som han ska ha imon när han ska på kalas, sen fixa han en present till sin kompis Liva som är den som ska ha barnkalas imon : )

Sen blev de raka vägen hem för att fixa lite mat :) Noel fick stekt falukorv me makaroner och jag tog kyckling som igår. Idag sluta Noel att gilla makaroner bara sådär.. spotta bara ut honom..suck! Himla löjlig har han blivit me maten.. men jaja.. dom har väl såna perioder oxå.. har itne stressat upp mej för de än.. men kunde ju va kul ifall han nångång åt upp sin mat som innan ;p

Just nu sitter ja å käkar toblerone å ska snart gå å ta på mej tränings kläder haha ;) Bra kombo!

 

Fick sej en egen tränings flaska idag så slipper han dreggla ner min hela tiden ;)


Kommentarer
Katarina o milo säger:

Hehe, så har vi haft det med maten till för ganska nyligen så du skall vara glad att det gått så bra hittills :)Mysigt att gå till ramnasjön, tänkte vi också göra nån dag, men det får nog bli några grader varmare =)

2012-01-30 | 18:34:58
Bloggadress: http://blog.brimstedt.se
Emelie säger:

Grattis noel i efterskott :) ser ut som du haft en toppen födelsedagshelg:)

2012-01-30 | 19:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback