Hej fredag?

Nu blir den sån där konstig helg då man inte riktigt vet vad de e för dag.. har ju känst som lördag hela dagen, men de e ju faktiskt bara fredag !:) Både skönt å tråkigt för de betyder ju att knoddas inte kommer hem imon... men men, egentid e ganska så skönt de oxå ;)

Å idag har jag fått riktigt mycket gjort!  Nu har Noel ett eget rum..stora killen.. själv har jag fått halva vardagsrummet till min sovplats hehe.. blev faktiskt bättre än vad jag väntat mej :) Hoppas vi trivs så här nu ett tag! Skulle nog dock vilja ha upp en gardin eller nåt å dela av rummet me.. iaf så man kan dölja sängen lite mer:) Nu måste man ju orka bädda varje dag ;) haha
Så här ser de iaf ut just nu i vardagsrum/"sovrum" utan någon avdelning:)

Lite mysigt har ja de allt i min lilla hörna!

Jag älskar den lilla canvas tavlan på Noel som står på säng kanten (syns inte så bra).. ja fick den i julklapp av min mor:)

Noel rum får ni se en annan dag :) Korten blev inte så bra där inne nu när de e så mörkt ute.. kanske hinner ta nya imon :)

Sen hade ja även Madde, Camilla å Sandra på ett litet besök innan.. massa tjöt blev de, mest om gammla minnen å vi undrar ibland hur galna vi egentligen varit haha ;) Men kul har vi allt haft!

 

Så jag har inte ens hunnit vara ute idag.. fy på mej :p Men har haft fullt upp här hemma.. så fullt upp att ja till och med glömde äta.. käka två mackor till frulle å sen glömde ja helt av de tills nu för en stund sen å då fick ja i mej lite mat ;) haha..

Imon ska jag iaf försöka ta mej upp i tid å ta mej bort till gymmet och gå på ett zumba pass me min syster å Annelie :) Dom har me skaffat kort på mitt gym nu.. jippi !

Jag har ju verkligen legat på latsidan nu ett tag när de gäller träningen.. men har inte riktigt fått ihop de.. vart ganska mkt förkylningar här hemma nu åså.. å sen e de ju lite trixit när man ska skaffa barnvakt varenda gång.. många gånger har iaf farmor kommit ner och vart me honom, de uppskattas mkt!!

Men ja, nu e de ju nytt år så då får man väl försöka ta tag i de igen då ;) haha..

 

Nu blir de nog en film eller nåt.. nu har jag ju lyxen att kunna ligga i sängen å kolla på stora teven ;)

Och på tal om film.. Noel fick ju några st i julklapp..  disneyfilmerna gillar ju jag mest å är något vi börjat samla på nu bara för de :) Ska bli jul sen när man kan kolla ihop och han uppskattar de... Den filmen vi mest har tittat på nu är ju drömmarnas trädgård, å den tycker han iaf är lite små kul :) Dock inte lika kul för mej ;) haha

 

 


Kommentarer
Josefine - Mamma till Alva säger:

åh ääälskar disney !! :D tänk när dom kan sitta och titta på en hel film och man kan slumra till lite bredvid ? haha ;) kramar

2012-01-07 | 09:45:24
Bloggadress: http://emmajosefine.com
Jossie - Mamma till Edvin säger:

Det där vart ju jättebra :) Skönt att lillgrabben fick ett eget rum nu, främst för att kunna hålla ordning på alla leksaker som de på något sätt lyckas få en hel del av :P

2012-01-07 | 23:03:16
Bloggadress: http://jsantinelli.blogg.se/
Sara - Med 3 små busungar! säger:

Så himla fint du har!!

Jag är riktigt usel på att sitta vid datorn nu igen så jag hänger inte riktigt med =)

Snart får vi ta o lägga in en dejt tycker jag.

Kramar!

2012-01-08 | 20:34:56
Bloggadress: http://glamina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback