Vildingen !

Varför ta det lugnt och ha en sån där mysdag när man är sjuk... Nej de funkar inte för Noel aka Vildingen ! Rusar runt som en galning här hemma.. som en ångvält!
De har inte vart några fler spyor i natt eller idag iaf.. peppar peppar !!  Vakna runt 8 tiden då någon börja klättra omkring och sen körde in ett finger i näsan på mej.. härligt !
Gick och gjorde välling.. chansa på att de skulle få stanna kvar :) Hungrig måste han vart iaf, för oj va han sluka den fort :P  Då gick vi upp och städa Noels rum som såg ut som jag vet inte vad:P Men nu är alla saker borta från golvet och ligger på sin plats igen.. får väl se hur länge dom får göra de ;)  Han e ju inte så bra på att hjälpa till å städa ännu haha.. utan de jag lägger utan ska man gärna genast börja leka med :p

Sen gick vi och käkade lite yoghurt, sån där me bakterie dödande saker i.. god med jordgubbssmak :) Noel gilla den oxå.  Jag som inte hade sovit så mkt i natt, får skylla mej själv hehe.. vart ganska så trött fortfarande.. gick och satte oss i soffan å satte på drömmarsnas trädgård,  de funka ganska så länge faktiskt tills noel upptäckte att inte jag titta och va lika intresserad som han utan halv sov i soffan.. då var de roligare å klättra omkring å dra i mej;)

Efter en stund gick vi och la oss i sängen ist.. och som tur va så somna Noel faktiskt efter en stund oxå :) Vi sov i nästan 3 timmar haha.. tack tack tack säger jag bara ! ;D
Så nu känner jag mej pigg och utvilad å kan nog säga desamma om virvelvinden här hemma :)
Här märks då ingen magsjuka av.. men a man ska väl inte säga för mkt :p  Men  jag gjorde smörgåsar till mej å sen fick Noel två smörgås rån och äpple juice.. de tryckte han i sej fort å stod sen och såg sur ut på mej för jag käka smörgås å inte han.. så ja den slet han väl till sej oxå.. haha... skönt att han äter iaf:) Å hoppas verkligen att de får stanna kvar i magen oxå :)
Men är fortfarande osäker på ifall jag ska våga ge honom vanlig middag.. kanske blir de för mkt uppror i magen då ? ! ?  Svårt de där när han både äter och dricker med god aptit nu de han får.

Ska iaf ta vildningen nu som river vardagsrummet ;)



Kommentarer
Tina - Minnas mamma säger:

Läst böckerna Vilda bebin? Kanske borde heta Vilda Noel? ;)

2012-02-28 | 21:54:22
Bloggadress: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback