Leos å donken!

Idag va inte en lika seg dag.. som tur är ! :)  Va riktigt skönt att komma ut å de kan väl vara de som behövs ibland oxå för att känna sej piggare ! :) Dock känns de lite halv skumt i halsen fortfarande, men inget som man kan sitta hemma för..

Vi fick iaf ett sms av Jonna i morse som undra om vi ville me til leos lekland.. å de e ju alltid kul tycker både ja å noel så de tacka vi självklart ja till :)  Även Sara och Agnes följde me oss dit :) Noel å Agnes e nog kända där snart haha.. känns som vi vart där några gånger nu ;)  Men ungarna har ju skoj :)
Vi hade iaf en trevlig eftermiddag där å ungnarna fick leka tills dom blev trötta :)

När vi va klara där så följde vi me Jonna och Joel till donken för lite mat :) Noels donken premiär å ja har nog itne vart där sen ja va gravid å käkat hehe.. men kom på att pappa tog me de hem hit en gång, så ja en gång har ja nog ätit de iaf :P
Pojkarna fick varsin cheesburgare iaf å smaka på pommes :) Noel gilla mer pommesen å käka väl endel hamburgare, men annars är de ju ganska så kul å slänga mat på golvet nu förtiden oxå..mhm ;)
Å sen finns de ju alltid en massa saker att kolla på å även hålla koll på vad Joel gör ;)

Väl hemma så fick de bli ett bad efter några om och men.. Noel har ju slutat å tycka om att bada helt plötsligt... så vi tappade upp vatten i badkaret ihop och sen satt jag på govlet och lekte me leksakerna och Noel fick komma fram å känna när han vågade.. men till slut så lyfte jag i han å visst blev de tårar... men börja leka me sakerna där i och hällde vatten försiktigt ur en plastkopp i min hand, och tillslut slutade han gråta och vågade faktiskt leka lite me leksakerna... bada en stund men fick sen komma upp igen.. så ja de får väl hoppas de går framåt :)


Godingarna på donken :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback