Härlig dag!

Idag kunde man lika gärna tro att de var slutet på mars, vi har verkligen haft kanon väder idag ! :)
Vi hade en lugn förmiddag här hemma, sen på med kläder för att bege oss ut i solen.  Vi tog oss en promenad ner till stan för att titta lite :)  Köpa en present till farmor, vilket blev ett fint ljus hus i zink :) Hade de inte redan vart för jag har tre ljus hus i olika storlekar så hade ja me velat ha ett sånt, men nej så blev de inte idag hehe :P  Dock fick jag med mej en klocka till köket för 25 kr å två små ljus lyktor som såg ut som små prins kronor i guld för 15 kr ihop :)  Noel ska nog få ha dom i sitt rum, när ja vet vart dom ska stå :p

Sen gick vi mest bara å kolla lite,  hamna som vanligt inne på kappahl och lindex för å titta lite hehe. Idag hade dom bra priser på flece kläder, halva priset faktiskt. Noel fick ju en kanon fin fleece jacka i grönt från kaxe av cilla när han fyllde år,  så han fick en till sån i den starka blå färgen, kanon fina är dom och sjuukt mjuka å goa!!:)


 

Sen traskade vi hem i solen, å de hade nu blivit ännu varmare, eller iaf jag haha :p Hade på mej tjocktröja me väst över idag å de va gör varmt, gick inte å västen knäppt å fick även knäppa upp tröjan en bit sista vägen hem för solen värme så.. så gott var de å kändes som våren verkligen va på väg.. hoppas kan man ju alltid göra:P

Håller tummarna för att de inte kommer någon mer snö iaf : ) Är skönt att de inte finns någon snö kvar just nu iaf å att vår skorna idag åkte på :)

 

 

Väl hemma så blev de bara att byta kläder å sen kom syster. Åkte då upp till farmor för å säga grattis. Där blev de god smörgås tårta :D När alla andra kom så drog ja å min syster å träna haha, skulle vart MRL idag men de va inställt så dom körde ett bodycombat pass ist :)

 

Tar sej lite korv hos farmor :P

Noel undrar varför inte han får vara med och bröta uppe på diskbänken hehe

Noel och moster :)

 

Nu ska jag gå å lägga upp Noels korvgryta i små burkar som jag gjorde innan. Får hoppas att den lilla herren tycker de blev gott för de tycker jag iaf :)  Sen ska jag krypa ner i sängen för nu kände jag hur trött jag var.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback