God kväll !

Eller a kväll är de väl inte längre då jag såg att klockan redan hade hunnit bli över 12 :p
Men jag kan iaf säga att jag lyckades komma igång me städningen innan och kom faktiskt så långt att jag till och med torkade golven i alla rum.. förutom Noels ;) Där inne är de faktiskt fortfarande ganska så stökigt.. tur de finns en dörr å stänga till hahaha ;)

Sen hade jag tänkt va så duktig å springa bort till gymmet.. vilket jag gjorde oxå.. men tyckte de såg väldigt mörkt ut när jag gick förbi fönstrena..tusan oxå ja, de e ju söndag, alltså stänger dom ju tidigare .. fan !! haha.. Men blev en jogging tur bort till kvantum för å köpa apelsiner som jag blev sugen på.. sen jogging hem å sen satte jag på tränings dvd Platt mage, stark rygg å körde passet som va 45 min.. så jag kom inte undan träningen även om gymmet va stängt ;)  Bra där !

Efter duschen så kom min vän Peter på besök och vi såg på filmen The girl with the dragon tatto :) Vet inte riktigt vilken jag tycker är bäst, den svenska eller den engelska  :)

Känner men tyvärr inte speciellt trött än så kanske blir en film till innan jag går och lägger mej.
Imon står de träning på schemat först å sen upp till bvc för å möta min efterlängtade knoddis å S.  Dax för ett års kontroll å spruta =/  Tur pappa S är med och sköter sprutorna som vanligt.. uscha.. mes mamman ;p

För att fylla me lite bilder kan jag visa kortet å en present ask som vi gjorde till Rebecca när vi skulle träffa henne för första gången.. eller a Noel e ingen bra hjälp när de kommer till scrapbooking.. vill mest bara pilla å förstöra..så han hamna på golvet efter en stund och fick leka me bilar ist ;)

I den lilla asken fanns ett par såå söta tossor  :)  Å resten av grejerna va vi så tråkiga att vi la i en påse bara.. va ju en liten hög hehe.. jag såg ju min chans till att få köpa tjej kläder ;)  Söta lilla Rebecca.. så värd de:)

 

En vaken liten tjej e hon me vackra ögon :) Lilla loppan 3 dagar gammal här :)

 


Kommentarer
Sara - Tripp, Trapp & Trullsan säger:

Duktigt där! Jag har faktiskt dammsugit o torkat golven jag med idag. klappar mig själv på axeln

Vad fint kort och ask! Vad duktig du är!

Kramar

2012-02-13 | 17:48:07
Bloggadress: http://glamina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback