Bullen på bvc för ett års kontroll :)

Träningen gick bra idag, och core e verkligen något jag vill gå på igen.. synd bara att de bara finns 2 pass i veckan av de..får nog lägga en lapp i förslags lådan på fler såna pass haha;)
Men va 30 min intensiv core träning, så ja de kändes, men oj så fort de gick å de va riktigt gött efteråt! :)
Så dagens träning blev
10 min uppvärmning på cross trainern.
30 min core pass
20 min cross training
10 min rodd /2000 meter.
Så blev ett bra pass idag iaf ! :) Gött de !  Men senil blir man visst av att träna !

Tog bilen till gymmet idag då jag hade vart uppe hos djuren på sjöbo å gett dom mat först.  Sen när jag tränat klart så traskar jag hem... tror på fullt allvar att jag har blivit bestulen på min bil eftersom den inte står utanför huset!?
De gick många tankar på korta sekunder i huvet, en sån där äcklig ilning genom hela kroppen..tills ja kommer på att bilen står kvar utanför gymmet hahaha!!  Orkade inte gå tillbaka igen så jag gick in och duscha å käka, och gick sen å hämta den när de va dax å åka till bvc ist ;)

På bvc gick de bra :)  Våran lille guldklimp väger nu 10940g, alltså inte så mkt viktökning denna gången men följer sin kurva perfekt :) Å sen va de ju längden som vi trodde han hade vuxit rejält på, men nje inte så, han va 77cm nu:)
Dom jobbiga sprutorna fixade vi idag oxå, mamman svimmande inte denna gången heller haha.. men kunde inte kolla, så de där fick pappa S sköta.  Ett illtjut för varje spruta men sen va han nöjd att få gå omkring i rummet me pappa och kolla å sen få välja ett klister märke att sätta på sin bvc bok, han tog en igelkott denna gången ;)

Efter bvc så åkte jag och Noel till mormorn och hälsade på.  Som belöning för Noel vart så duktig idag så fick han en kanelbulle.. å han lyckades trycka i sej nästan hela bullen haha.. Törstig verkar han oxå vart för han drack ett helt stort glas med mjölk och sen ett glas me vatten efter en stund haha :)

Å hem kom vi för ca en timma sen..  blev pyjamas på och sen välling, någon natt saga hann vi inte med idag för Noel somna direk efter han käkat, så ja han va nog trött efter dagen :)
Själv ska jag sätta mej och äta lite nu och kolla på en film.  Det blir nog Apornas planet Revolution ! :)


Knas unge i veckan :p


Kommentarer
Sara säger:

Duktig du e Frida på gymmet! Kan det inte smittas av på mig med?!? :PVa skönt att det gick bra på bvc, hoppas inte Noel känner av sprutan något bara. Men 77 cm är inte dåligt, Agnes var ju bara 74 cm på 1-års och dom var väl lika långa vid födseln? :)Christoffer och jag tyckte din lilla incident med bilen var störtkul, inte för att skadeglädje är så schysst, utan för att vi kunde se den där minen när du trodde bilen var borta! haha! :P

2012-02-13 | 21:25:50
Bloggadress: http://saraceder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback