Trött mamma - febrig bebis!

Då var vi uppe och har startat söndagen, tyvärr med feber även idag för den lille =/ Dock pigg och glad just nu och sitter å leker för fullt :)

igår var iaf en dag som gick i kärlekens tecken och i tårar, ordagrant ifrån Noels sida..
I kyrkan va han iaf glad å tjöta på me allt folk, testade rösten ett par gånger i vigseln åså.. de är något nytt att ta i å sen prova att ropa samtidigt haha.. låter mest öööhhh!! :P
Sen blev de nog inte långt för honom eftersom de både va bröllop och dop, men jag tycker de gick hyffsat fort ändå, och de va sååå fint!!!
Iaf somna Noel direkt när han fick komma ner i vagnen när de va slut... då gick vi över till församlingshemmet där de skulle bjudas på mat =)
Smörgåstårsta.. mmm så gott!!!  Noel hann iaf vakna innan vi ens hade börjat äta och va då super ledsen!! Typ sånt där panik skrik som skär i hela hjärtat på en (och öronen) ... man såg på honom att han fortfarande va super trött, men han fick komma upp och sitta me å fick lite fruktpure, men sen va de gnäll gnäll å gnäll... och de blev tyvärr bara värre.. och sen blev han varmare helt plötsligt och man kände att de va feber å han ville inte äta mer..
Som tur va fick han lite ersättning av bästisen Liam.. jag har ju aldrig me mej sånt längre... å de fick han ner en flaska, men sen va de tårar igen och man såg då att de va munen de gjorde ont i, så ja de va en rejäl tandsprickining som hade satt igång, och fördmodlingen är de andra tanden som ska upp. stackarn=/
Som tur va hitta jag alvedon i väskan som han fick... men sen satt han som ett ledset plåster på mej i 3 timmar tills vi åkte hem =/

Här hemma blev de pyjamas och välling sen somna han , men sov väldigt oroligt. Vakna ett par gånger och va riktigt ledsen. Han fick komma upp och kolla på Mia Skäringer med mej och somna då nästan direkt i soffan.
Vakna när vi skulle gå och lägga oss å fick då en ny aledon och sov sen till 3 tiden och vakna å va ledsen, men då gick de å trösta i sängen i famnen en stund. Sen sov han nu fram till halv 8 och fick välling och ny alvedon igen.  Å ja nu är han pigg å leker, men de blir nog att gå och vila om en stund.

Jag hoppas att blir bättre snart.. så jobbigt för honom de här =/ Så mycket som han gråtit igår å inatt har han aldrig gråtit på sina 7 månader i livet, så detta va något helt nytt för mej.. gud jag va helt sönder stressad och kropp och huvud va helt slut.  Har alltid vart lätt å trösta Noel innan så fort man bara tagit upp honom... men de va inte lika lätt längre nu när han har så ont. Stackars min lilla fis :(

Ska leka me honom en stund nu iaf innan vi går och vilar igen :)


Kommentarer
Lina säger:

Usch stackars lille Noel, det är ju verkligen nåt märker man då för han är ju alltid så glad, det är likadant med Aron, han är typ aldrig ledsen nuförtiden, är han det så är det nåt väldigt på tok:(



De va hyffsade priser, bodyn kostade 100, byxorna 90 & ziptröjan 150:) dem är ju bra priser för det märket kan man kanske säga,hehe:) Dem hade så fina sveakläder till barn, gah, men de blidde inga igår faktiskt...haha:P



Krya på Noel! kramisar

2011-09-11 | 09:26:41
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/
Evelina - mamma till Lucas säger:

hoppas han kryar på sig snart ♥

2011-09-11 | 09:40:59
Bloggadress: http://evelina84.blogg.se/
Elin - Mamma till My säger:

Stackars liten! :( Inte lätt det där! Hoppas han mår bättre idag!

2011-09-11 | 09:43:20
Bloggadress: http://mysansfamily.blogg.se/
Elin säger:

Åh stackar liten! :( Och jobbigt för dig med. Man får ju panik när man inte kan göra något och man vet att dom har ont. Hoppas att han mår bättre snart igen!

2011-09-11 | 10:03:54
Bloggadress: http://baksakens.blogg.se/
Sara - Blivande 3 barnsmamma säger:

Underbart att det var en fin ceremoni!

Stackars lillkillen. Tänder är inte roliga när de ska upp! Hoppas att det värsta är över och att han (och du!) får sova lite ordentligare.

Kramar!

2011-09-11 | 10:27:27
Bloggadress: http://glamina.blogg.se/
Caroline och hennes två V:n säger:

Stackars Noel! Dumma tänder som ska ställa till det för dom små liven. Hoppas att han mår bättre resten av dagen.

2011-09-11 | 11:03:47
Bloggadress: http://carolineprim.blogg.se/
Katarina Lorentzon säger:

Såå jobbigt :(

Samma med M, brukar gå att trösta när man tar upp honom, men under tandsprickning hjälper inte ens det. Det är ju superjobbigt när de är så ledsna!



Himla tråkigt att det skulle inträffa just under ett dop/bröllop :-S

2011-09-11 | 15:20:02
Bloggadress: http://blog.brimstedt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback