Klubbad säl !

Puh ja känner mej som en svamp i huvet haha.. trött me andra ord.. men inte såndär trött så man kan sova..utan seg i skallen helt enkelt !
Men vi har iaf haft en bra dag :) 
Jag har slagit mej ner i soffan å glor lite på tv, funderar på att gå och hämta lite av ungspannkakan vi gjorde innan idag, börjar bli lite hungrig då de va flera timmar sen vi åt nu :)

Vi har vart och lekt på leos lekland idag som jag skrev innan :) De va skoj denna gången oxå :) Noel lekte, sov en stund och sen hann han med lunch där oxå!
Sen traska vi hemåt och Noel somna nästan direkt när vi kom hem och sov i över en timma :)
Farmor kom på lite besök åså...

När Noel vakna så blev de mellis och sen gick vi ut får å ta oss en promenad då de va sol ute :) Vi gick ner till stan, en ganska lagom bit fram och tillbaka ifall man inte ska gå överdrivet långt! :)
Gick förbi the phone house som jag tänkt ett bra tag nu!! Jag är trött på Tele2 så nu skiter jag i dom, så har nu bytt till 3, fast me nytt nr då mitt tele2 nr e låst hos dom till nästa år.. segt ! men men...
Fick ett mkt bra erbjudande av henne iaf så en ny telefon fick följa me oxå hoho!!
Har ju velat länge ifall jag ska ha iphone eller inte.. efter info i butik så blev de ett klart nej ifrån min sida ;) Och de blev den jag kollat på ett bra tag nu.. Samsung glaxy S2 :D Hon i butik hade den själv å hade bytt från iphone till denna för den va mkt bättre :)
När man köper en iphone så köper man ett märke sa hon och denna luren va bättre på många plan, både programvara och speciellt batteriet och e ju inte helt fel me en 8 pixel hd kamera ;)
Båda låg på samma pris i abonemang så va ju inget snack om saken .. så än en gång bojkottar jag iphone ;)

Noel har redan somna för natten då han faktiskt inte sovit något sen vi kom hem ifrån leos.. så han va trött nu efter ett bad och en flaska välling i soffan :)
Han somna i min famn när ja bar in han till sovrummet.. kan säga att de e typ 10 steg in till sovrummet å de tar ju inte många sekunder.. då e man trött :P


Bild från när Anna va här me sina kids :) Noel tyckte Theo va jätte kul å gjorde precis som han me lekmattan och följde han me blicken hela tiden :P

Som sagt, han följde honom me blicken hela tiden haha

 


Kommentarer
Katarina Lorentzon säger:

jag hade oxå köpt en samsung om jag skulle köpa nån, så det gjorde du rätt i :)

2011-09-19 | 19:30:51
Bloggadress: http://blog.brimstedt.se
Lina säger:

ok:) håller utkik på tradera, så svårt bara när man inte kan känna på den o sådär :/

2011-09-20 | 10:57:49
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/
Hanna säger:

Jag ska leta på loppisar och secondhand, tycker det är svårt att hitta ordentliga plastleksaker som håller. När det gäller trä så har ju Brio jättefina leksaker, men jag tycker de äldre var mycket charmigare..Bara att leta, leta, leta! :)

2011-09-20 | 14:53:30
Bloggadress: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback