Halloj !

Nu har knoddas precis ätit gröt och sitter nu och leker här på golvet.. eller leker vet ja inte om ja kan kalla de, brötar runt å stökar ner är nog mer rätt ord ;)
De roligaste Noel vet är när jag plockar i alla leksaker i en av hans leksaks bocxar så att han sedan kan få den och hälla ut allt igen ;)

Tyvärr har inte febern försvunnit idag heller utan den envisas med att hänga kvar :( Så han e lite små hängig fortfarande. Pratade med 1177 och är de fortfarande samma sak imon så ska vi ringa vårdcentralen.
När han väl är på humör så är han dock väldigt pigg och glad, och det är flera såna stunder nu än trött å grinig stunder.. så de borde ju iaf gå åt rätt håll även om de går långsamt då ?
Han fortsätter att äta och dricka iaf och det är ju bra :)


Noel fick hem en ny bok ifrån Goboken.. va lite päls på varje djur man kunde känna på och de tyckte han va spännande :)  Varje gång får ju föräldrarna en liten handbok med oxå, å hur passande var de inte att denna gången var de om sjukdomar :)

Mhm vilken ska jag ta ?

Äsch ja häller ut allting ist :)


Kommentarer
Hanna säger:

Jag tycker det är så skönt att 1177 finns att ringa om man funderar över något..Då vi ringt dit så har vi alltid fått prata med trevlig och kunnig personal dessutom :)Sv: Ja, men det finns ju babblarna.se! Där kan man kolla klippet med låten, hälsa på i deras hus osv :) Kolla in där! :)kram

2011-09-13 | 19:22:55
Bloggadress: http://hannovsky.blogspot.com
Elin - Mamma till My säger:

Busunge! Hoppas han är feberfri imorgon!

2011-09-13 | 21:31:05
Bloggadress: http://mysansfamily.blogg.se/
Sandra - Mamma till Benjamin säger:

Det kan inte vara tredagarsfeber han har? Eller han kanske har haft det längre nu? Hoppas i vilket fall han kryar på sig lillkillen :)

2011-09-13 | 21:33:30
Bloggadress: http://snartenliten.blogg.se/
Josefine säger:

men fyyy vad är det här för otäck feber ?? :( Alva har också fått upp sina bissingar där nere nu men febern är kvar, så antingen är det väl ett litet virus hon har i kroppen. Men jag tror det är bra ändå för henne att bygga upp immunförsvaret i kroppen :) kram på er och hoppas att Noels feber också försvinner snart !!

2011-09-13 | 21:43:55
Bloggadress: http://emmajosefine.com
Jonna säger:

Åhh lilleman då.. Hoppas verkligen han är bra imorgon. Det är så jobbigt när dom är sjuka!Känns pirrigt med dagis, att dom blivit så stora att man ska tänka på de :)

2011-09-13 | 21:44:24
Bloggadress: http://jonnaterese.blogspot.com/
Sara - Blivande 3 barnsmamma säger:

Men lilla gubben! Jag förstår inte att febern inte ger sig. Han kanske har någon annan infektion i kroppen. Åk till VC i morgon om han inte är bättre. Bra att han dricker iaf!

Kramar!

2011-09-13 | 21:45:43
Bloggadress: http://glamina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback