Gudmor !

Nu kom vi hem för en liten stund sen.. vi har vart iväg och hälsat på gudmor Marie och Filippa :)
Vi ringde även över Sandra som oxå kom bort nu när hon oxå bor på kberget :)
Blev att käka lite macka å tjöta av oss lite som vanligt ! Vi e bra på å tjöta! ;D Noel slafsa i sen spagetti och köttfärsås, å han åt verkligen som en gris idag ! Satt i Sandras knä och ja de va mat på Noel, på mej, på sandra på golvet... gaah! haha.. Skulle på å rycka i den där skeden hela tiden å sen me mat på händerna gnugga runt de i ansiktet å i huvet.. jaja tur de finns våtsarvetter å tvättmaskin ;)

Sen var de tänkt att vi skulle åkt till hulta öppnis och möt Jonna och Joel där en sväng... men plötsligt hade jag en mkt trött liten kille som inte orkade leka mer utan gnugga sej mest i ögonen hela tiden, så vi styrde hemåt ist, å nästna hemma så somna han och sen bar jag upp han å la han i sängen där han somna om direkt.. skrutten då..
Förkylningen sitter kvar lite fortfarande så han vilar lite mer fortfarande. Men när han väl e vaken så e han på topp den token :)
De roligaste som finns just nu är att gå omkring när man håller han i händerna,  de tycker inte mammans rygg !!! Men här traskar vi runt runt överallt ;)


Kommentarer
Elin - Mamma till My ♥ säger:

Jag brukar också tacka för våtservetter och tvättmaskin haha! :D



Visst är dom söta när dom ska gå? :D Haha! My är likadan, stooora kliv haha.

2011-09-02 | 10:00:04
Bloggadress: http://mysansfamily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback