Envisa unge!!

Idag vet jag inte riktigt va de tog åt Noel.. men han ändrade iaf sina sovtider lite haha!  I vanliga fall så lägger han ju sej runt 7 som ni vet men att ja gärna vill att han kan va upp lite längre, typ till 8 :)
Idag har han ju vart ganska så trött på eftermiddagen, tror de har å göra me den tanden å lite snor i näsan.. så han tog ju en ganska så sen vila, så då tänkte jag att de blir ju bra å lägga sej vid 8 idag ist:)

Så strax innan 7 så käka han gröt å va sen pigg å glad så vi tog vagnen och gick bort till affären för å komma ut lite .. va dock inget trevligt väder.. va sånt där dugg piss regn i ansiktet på en hela tiden.. de gillas verkligen inte av en som har glasögon ;) höhö

När vi kom hem så va kl nästan 8.. så de blev pyjamas och sen gjorde vi iordning en flaska med välling, gick och la oss i sängen. Noel käka och jag läste två böcker.. tänkte testa och läsa medan han äter. Han verkade uppskatta de iaf, men ville gärna vara med och berätta då han tjöta mellan klunkarna haha!
Alltså inte så jätte trött än... men då kl börja närma sej halv 9 så tyckte jag de verkligen va dax å sova då hans vanliga sovtid hade paserat me 1 1/2 timma nu...
Så vi hade en liten säng fight ända till halv 10 (!!!) idag.. inte av att han va grinig å ledesen, nej nej gladare unge fick man ju leta efter.. han hade gör skoj (de hade inte jag). . här skulle de tjötas för fullt å de skulle klättras å krypas runt i sängen. . Så fort man vänder på han så vänder han sej till mage igen å upp i krypställning... ja jätte gulligt, men inget jag vill leka halv 10 på kvällen ;)
Så här länge har han inte vart uppe här hemma sen han va en liten plutt. haha
Men tillslut så tröttade han väl ut sej själv och la sej ner och somna ! :p Envisa ungen ikväll alltså ;)

Ska bli spännande å se när han tänkte gå upp imon.. en chansning säger mej att han förmodligen kommer chocka mej me att vi ska gå upp tidigt oxå !! Vi får väl se =)
Vi ska iaf ta oss till Leos lekland imon hade vi tänkt =)



Kommentarer
Cherie Mårtensson - Mamma till Emma säger:

Svar: Det låter riktigt mysigt :D

2011-09-08 | 07:50:15
Bloggadress: http://mammacherie.se
Elin - Mamma till My säger:

Hahaha, verkligen envis.

2011-09-08 | 08:12:38
Bloggadress: http://mysansfamily.blogg.se/
Johanna - johannabolmgren.se säger:

Charlies fot är 11 cm och på nån sida var det typ stl 19, och jag tänker att man kanske ska ha en storlek större så att de räcker längre?

2011-09-08 | 09:44:57
Bloggadress: http://johannabolmgren.se
Jossie - Mamma till Edvin säger:

Det var samma här igår kväll! Edvin har somnat runt 19-tiden de senaste veckorna men så igår var han uppe till 21.30 innan han stängde sina ögon för kvällen. Hoppas verkligen inte att det är en ny rutin för grabbarna alltså! Han gick upp kl 7 idag förresten, vilket han brukar om han lägger sig vid 19 också..

2011-09-08 | 10:56:30
Bloggadress: http://jsantinelli.blogg.se/
Jonna säger:

Men gud det låter precis som Joel igår. Han brukar gå och lägga sig vid sju. Men igår somnade han inte förens efter åtta. Han STOG upp i sängen en hel timma och tjötade järnet!! hih :) Men roliga är dom :)

2011-09-08 | 12:11:27
Bloggadress: http://jonnaterese.blogspot.com/
Katarina Lorentzon säger:

Haha, det där känner jag igen! Det går inte att lägga Milo i sin säng för han skall direkt ställa sig upp :S Vet i katten hur man gör!

2011-09-08 | 14:13:29
Bloggadress: http://blog.brimstedt.se
Linda Rangfeldt - mamma till Tyra säger:

Men charmtroll! :)

2011-09-09 | 00:47:43
Bloggadress: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback