Varför vara i samma rum ?

Funderar på ifall de kanske får bli sängen strax ? =) Kan ju va bra å komma i säng i tid nån dag kanske..
Noel ligger oxå här i soffan fortfarande.. han hade sån hosta innan.. men han sover ändå, men när han hostar så vaknar han ju till å vill ha nappen, så han fick ligga kvar här ute ett tag :) Men ska bära in han till sin säng snart å funderar på att gå å lägga mej samtidigt då !

Vi var iaf i knalleland en sväng innan och käkade me Sandra och Vicke + hennes lilla tjej, hjälp så liten, inte ens en månad gammal, kan inte ens tänka mej att Noel har vart så liten.. tänk va fort man glömmer å tiden den bara går..
De blev iaf tacos .. de va länge sen så de va gott =)
Sen hem å lämna vagnen och i me lite gröt i Noels mage, å på med pyjamas , sen tog vi bilen upp till pappa för ja skulle lämna av lite skräp i släpkärran, så passade Noel på att mysa lite me moster å morbror :p  Men blev bara en kortis för när kl paserade 7 så va Noel jätte trött.. så hem å i me välling å sen sten slockna han här i soffan medan han åt :P

Redo att åka:p

 

För ett tag sen så lärde ju sej Noel att krypa på riktigt nu, innan så har han ju mest ålat sej fram på något vis å pött sej fram me ett ben.. men nu sen ett tag tillbaka så e han upp och kryper på riktigt.. och han har då kommit på att man behöver ju inte alls vara kvar i samma rum så ibland vet man inte riktigt vart man har honom, något jobbigt tycker jag haha.. va bättre när han satt stil ;)

Här e han innan idag när ja tyckte han kunde komma in till mej ist.. de tyckte inte han, men titta fram sen ändå, går inte så fort här då han inte alls va speciellt intresserad av att komma haha :)
Ni hör ju mitt desperata "kom hit".. de sägs många gånger per dag nu förtiden haha!

 

 


Kommentarer
Caroline och hennes två V:n säger:

"K-ko-kom hit!" Haha, du låter lite desperat ;) Älskar din dialekt, så härlig!

2011-10-03 | 22:54:39
Bloggadress: http://carolineprim.blogg.se/
Liza - Mamma till Joline säger:

Ja de va inget kul även om de tycks vara ganska vanligt.

Det var ju inte p.ga av hosta som vi åkte upp egentligen utan de va för att hon var så rosslig i halsen och hade svårt att andas.

Men just den hostan som kännetecknar krupp är ett skällande ljud när dom hostar. De går inte att ta miste på. De är ju trots allt förkylningstider nu så man får kanske räkna med lite snuva och hosta.

Men den "falska" kruppen som dom kallar den är tydligen den enda kruppen man får då KRUPP (den andra varianten) ingår i vaccinationerna som dom får.

Men Joline är rätt hostig och slemmig i halsen nu så vi pratade med personalen på barnmottagningen idag och hon rekommenderade att man blandar 1 dl vatten och 2 msk socker och ger dom lite då och då för de ska tydligen verka på samma sätt som hostmedicin.

OM de nu skulle vara krupp så ska man ta ut dom i friska luften i ca 30 minuter och låta fönstret stå öppet när dom sover. Man kan även sätta igång duschen på Myyycke varmt och sedan sitta så barnen får andas in ånga.Oj vilket långt inlägg de blev :)

2011-10-03 | 23:03:43
Bloggadress: http://lizagood.blogg.se/
Liza - Mamma till Joline säger:

Även varm saft skulle vara bra . . Sen kan man ju ringa till sin BVC sköterska och få utskrivet Mollipeck (sorry för eventuella felstavningar :) )Hoppas han blir bättre snart . . .

2011-10-03 | 23:13:14
Bloggadress: http://lizagood.blogg.se/
Elin - Mamma till My | Gratis namntavlor! säger:

Ja My lärde sig krypa ordentligt för nån vecka sen, så nu är hon överallt i lägenheten, och fort går det :P

Busungar! :D

2011-10-04 | 08:09:39
Bloggadress: http://mysansfamily.blogg.se/
Jossie - Mamma till Edvin säger:

Haha så söt han är som kryper runt :)Ja, absolut testa blodpudding. Här var det ju succé som sagt ;)

2011-10-04 | 09:45:10
Bloggadress: http://jsantinelli.blogg.se/
Sara - Blivande 3 barnsmamma säger:

Wille har med hosta. Skitjobbigt!Hihi, ja när de väl börjar så går det fort. När de bara sitter still vill man att det ska hända saker, men när de väl kryper runt vill man att de sitter stil. =))

Kramar!

2011-10-04 | 13:06:12
Bloggadress: http://glamina.blogg.se/
i min lilla lilla värld säger:

Ja, tänk om man skulle lägga sig i tid för en gång skull

2011-10-04 | 21:53:55
Bloggadress: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback