Jisses !

Här var de inget överflöd av blogginlägg idag om man säger så haha .. men vi har faktiskt inte vart hemma så har inte suttit vid datorn förrän nu ikväll :)
Vid lunch tid så åkte vi upp till farmor och käkade lite lunch åså med henne.. Noel somna och vila en stund, sen vid 3 tiden så kom pappa S och hämta honom :) Han hade tagit ledigt från jobbet i natt så han kunde hämta Noel en dag tidigare, alltid uppskattat me lite pappa tid tycker Noel :)  Som glatt vinka av mamma i bilen, alltid lika jobbigt å vinka av honom, men de e skönt att han aldrig är ledsen när han åker utan är glad , de gör de iaf enklare :)

Åkte då och hämta mamma så åkte vi till knalleland en sväng :) Har äntligen köpt en ny bh, de var på tiden, den jag hade nu va inte alls bra längre, den köpte jag när jag va gravid, så ja ni kan ju tänka er -20 kg hur gött den satt? hahaha..
Noel fick några små plagg ifrån kappahl som just nu har 25% på hela köpet :)
Sen gick vi en sväng på cubus som hade 30% på kläder å 20% på smink.. så äntligen har ja en ny mascara oxå, senast ja köpte en sån va nog innan sommaren haha.. å sen hitta jag äntligen en ny halsduk, en sån som e utan slut som man trär över huvet 3 gånger, hade en sån förra vinter men tappa bort den.. å kollar på flera  stycken efter men bara hittat såna som går 2 gånger å sen blir de värsta hålet å inte alls varmt å skönt.. men denna va perfekt! :) Noel fick även en body därifrån som ska matcha hans byxor vi köpte på kappahl ;)

Sen blev de hem å slänga i sej en macka å sen bort och köra ett hårt pass me bodycombat.. jisses ja tror ja bada i min egen svett där ett tag hahah.. men de va riktigt gött å de känns i armarna nu när ja sitter här i soffan ;)
Får se ifall man orkar bodypumpen imon;D

Sen har Nilles öppnat här i borås igen, dom öppna idag.. så vi gick in och kolla, köpte blockljus för 5 kr st, julklappspapper för 1 kr rullen, lika bra å börja i tid ;) haha


Kommentarer
Johanna - johannabolmgren.se säger:

Finfin shopping!

Älskar såna halsdukar som man virar runt, och gillar även att KappAhl öppnat webshop nu :)

2011-10-27 | 21:52:21
Bloggadress: http://johannabolmgren.se
Jossie - Mamma till Edvin säger:

Hahaha ja jag kan tänka mig hur den bh:n satt! Hahaha ;D Härligt med lite nytt och fräscht i garderoben :) Och jäklar va billiga julgrejer, gött att ha sånt hemma. Vi har också köpt julpapper, och så har vi lite över sen förra julen.

2011-10-28 | 12:08:06
Bloggadress: http://jsantinelli.blogg.se/
Sara - Nybliven 3 barns mamma säger:

Hahaha! Ja den bhn var nog inte mycket att ha då ;)

Jag är med urusel på att köpa underkläder!

Mycket fint du köpt!

Många kramar!

2011-10-29 | 10:23:00
Bloggadress: http://glamina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback