Hej från familjen seg!

Kan ju inte påstå att de e mkt fart på oss idag haha! Även om vi är friska så är vi små trötta båda två verkar de som idag... vi sov lång nap både på förmiddagen och nu på eftermiddagen oxå..
Vi gick och la oss i myste i sängen efter Noels lunch och lyckades somna båda två igen  ;)
Men nu är vi uppe igen och ätit lite mellis... idag blev de turkis yogurt som vi blanda me päron pure, de gick hem hos Noel och även hos mej hehe,. så de blev varannan sked till Noel å den andra till mamman ;) höhö.. här delar vi ;P Han tyckte de va gör skoj !

Men vi har iaf inte pyjamas på oss längre och funderar på att ta oss ut en sväng snart! Skulle behöva åka till soptippen och slänga lite skräp som ligger i bilen, men hur kul är de då!? :P Men skulle nog behövas ifall vi ska få in vagnen i bilen imon... jaja...
Noel leker omkring här på golvet iaf.. gud va de va mkt skönare när ungen inte kunde krypa hahah.. nu e han på precis allt och försvinner ifrån rummen hela tiden... flera gången har han försvunnit ut i köket när vi vart i vardagsrummet idag och har då hittat han sitta och leka med dammsugaren varenda gång?? haha


Noel gungar på nya gungdinon innan.. de va popis :P

Kommentarer
Sara - Blivande 3 barnsmamma säger:

Denna loppisen http://alltforbarn.eu/datum.html

Å jag såg nu att den redan varit, men att det kommer en till. Så kanske har chansen att ta mig dit ändå =)Kul att han gillade sin dino. Vi hade en likadan när Ogge var liten, men den gick sönder när vi flyttade hit, sen gnagde hunden på den som valp.Kramar!

2011-10-03 | 15:31:09
Bloggadress: http://glamina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback