Torsdag.

Oj nu glömde jag bloggen igen.. eller glömde å glömde ;)

Igår gjorde vi något skoj iaf.. vi träffade äntligen fina Sara och lilla söta Junie va oxå me såklart:) Så liten å söt hihi!
Vi hade tänkt oss en promenad först, men shit va kallt de va ute helt plötsligt.. så vi gick bort mot knalleland ist och gick där en sväng och sen satte vi oss ner och tog en fika..  jag tog första lussebullen för i år.. dock e egen bakade mycket godare så de får de nog bli snart ;)  Den sprang jag nog dock av mej ganska fort då jag hade en liten kille som kröp omkring och charmade alla i knalleland ist för å sitta stil å fika fint ;)
Men de va trevligt så de vill vi självklart göra om :)

Idag har vi vart iväg en sväng på förmiddagen och handlat lite åså!  Gick och köpte en ljusstake till sovrummet då den som va där förra året gick sönder. Sen blev de lite annat oxå, Noel fick en body och en tröja ifrån emaus, 20 kr st å sen två leksaker för 10 kr st :) Inte orkat ta kort på de än...
Sen blev de en snabbis in på willys då jag blev sugen på clementiner.. bra pris idag, 1 1/5 kg för 17 kr :) Köpte även nya blommor till vardagsrumms fönstret, två julstjärnor, blev mkt finare me dom än dom rosa blommorna som stod där innan som fick åka i soporna nu ist :)

Sen gick vi hem för lite lunch och sen var de dax för Noel att sova..  han har ändrat sina sovrutiner lite på dagen nu igen. Nu är de e vila som gäller och den sker nästan alltid vid 2 tiden och sen sover han ca 2 - 2 1/2 timma.. igår sov han till och med 3 timmar!!  Men de e ganska skönt för då e han trött å vill sova vid 19 tiden som vanligt nu igen :) Dock lite jobbigt att han ska sova så länge mitt på dagen.. men men...

När Noel vakna så åkte vi ut till sandared för å hälsa på hos Teresa & John så Noel fick busa me sin bästis Liam en sväng :) De märks att pojkarna blir mer och mer nyfikna på varandra å vill gärna nypa lite i varandra då och då..å helst leka me samma leksak hihi :) Tänk så kul dom kommer ha om något år :)
Teresa höll på att fixa me julgardiner och hade fyndad jätte fina på borås loppisen.. blev jätte fint i alla rum!!:)
Sen blev de massa tjöt som vanligt och blev även bjuden på as god middag.. matkoma !!!! haha
Klockan passerade 19 och man märkte att Noel började bli väldans trött..  så tyvärr hann vi inte me något kvälls te.. så strax innan 20 tiden begav vi oss hemåt och jag tjöta å sjöng hela vägen hem för att hålla Noel vaken.. han slumra till då och då men jag väckte han hela tiden haha ;)  Väl hemma blev de pyjamas och välling och som vanligt så blev han pigg efter vällingen.. men jag tyckte han skulle sova så jag gav inte upp, så de blev en brottnings match och lite skrik i sängen och sen däcka han äntligen!!  Nästa vecka ska jag fan testa nån ny välling och se ifall de blir nog skillnad för detta funkar inte längre!!
Vad kör ni på för välling till era små ???

Nu ska jag varva ner lite bara å sen blir de sängen för mej och för att orka me en lekdejt på Leos lekland imon innan Noel ska åka till sin pappa!


Noel hjälper till att julpynta lite :P

 

Stjärnan va spännande:)


Haha kul att ja glömer av att ja höll på me ett inlägg.. detta skrev jag innan klockan blev 9 haha!

Kommentarer
Caroline säger:

Vi kör Nestle fullkornsvälling. Men jag funderar också på att byta, tycker inte att den vi har nu verkar mätta tillräckligt. Vilken sort kör ni?

2011-11-25 | 00:25:56
Bloggadress: http://carolineprim.blogg.se/
Elin - Mamma till My säger:

vad fint det blev med stjärnan.



Vi kör med Nestles Mild Fullkornsvälling, fungerar kanon!

2011-11-25 | 08:17:19
Bloggadress: http://mysansfamily.blogg.se/
Katarina säger:

vi kör semper 8-månaders välling. Fullkorn.

2011-11-25 | 09:28:42
Bloggadress: http://blog.brimstedt.se
Anonym säger:

Använd absolut inte godnatt vällingen, de blir jätte pigga har läst de använder samma som i energidrycker som piggar upp. Själv använder jag majsvälling. Vilken skillnad.

2011-11-25 | 22:41:10
Bloggadress: http://www.onlythequeen.blogg.sr
Angelica - Mamma till Moa säger:

Det där med vällingen är sjuk alltså. Vi använder sempers välling och ibland blir det likadant för Moa. Hon kan piggna till och bli väldigt sprallig. Fast på kvällarna somnar hon ändå så de är inte så att de är ett problem för oss. Weird bara!



Jag läste någonstans i någon blogg att de är något ämne i vällingen som man blir pigg eller nått av. Sjukt. Hur mycket sanning de ligger i de ve jag iofs inte,.

2011-11-26 | 19:35:19
Bloggadress: http://mariaangelicasofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback